Today.ua

Гороскоп на 15 лютого для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба застерігає Риб від конфлікту, а Близнюкам радить йти на ризик

Гороскоп на вівторок, 15 лютого 2022 року, передбачає день, коли багато знаків Зодіаку можуть зіткнутися з дрібними труднощами і незручностями. Постарайтеся не робити цього трагедії, адже всі ці негаразди будуть тимчасовими і не зроблять погоди на вашому денному небосхилі. Головне – вірити у благополучний результат, і дрібні хмаринки розвіються самі.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овни можуть відчути втому, незважаючи на те, що не пройдено ще й половини робочого тижня. Вам необхідно переглянути свій режим і постаратися більше часу викроювати для сну. Інакше ви ризикуєте піддати свій організм серйозним випробуванням.

Телець

Тельці сьогодні будуть захоплені зненацька проблемою, яка стосується особистого життя когось із близьких. Ваше втручання у чужі стосунки може бути сприйняте агресивно. Незважаючи на те, що ви сповнені найкращих намірів.

Близнюки

Близнюкам усупереч своїй волі сьогодні доведеться ризикувати. Цей ризик може бути пов'язаний з якимось складним вибором, від якого дуже багато залежатиме. Як би вам не хотілось цього уникнути, а робити вибір доведеться.

Рак

Раки можуть стати об'єктом чиєїсь заздрості. Ви й не підозрюєте, що навіть найменший ваш успіх може стати предметом чорних заздрощів когось із вашого оточення. Шукайте "доброзичливця" серед тих, хто зовсім поруч із вами.

Лев

У Левів накопичилось кілька проблем, які терміново треба вирішити. Сьогодні для цього найсприятливіший день. Проте успіх чекає на вас лише у вирішенні сімейних справ. Щодо роботи, то з цим треба почекати.

Діва

На Дів чекає дуже спокійний і гармонійний день. Всі розпочаті справи вам будуть вдаватися легко і не вимагатимуть великої напруги сил. Ближче до вечора є шанс зустріти близьку людину із минулого, з якою ви проведете вечір теплих спогадів.

Терези

У Терезів – високі шанси на втілення задуманого. Якщо у вас є якийсь план, то сьогодні – час взятися за його реалізацію. Не сумнівайтесь у собі і не бійтеся. Зірки сьогодні на вашому боці.

Скорпіон

Скорпіони можуть зазнати певних труднощів у роботі. Радше, це відбудеться з вашої вини, і ви ризикуєте втратити роботу. Сьогодні все обійдеться, але все-таки постарайтеся надалі бути відповідальнішими.

Стрілець

Стрільцям астролог обіцяє сьогодні успіх у фінансових справах. Ви можете непогано поліпшити своє матеріальне становище, якщо будете дотримуватись плану. Не дайте оточенню намацати у вас слабину. Ви повинні бути сильними у його очах.

Козеріг

Козероги будуть сьогодні активними, як ніколи. За один день ви зможете виконати стільки справ, скільки й не мріяли. Увечері можливі невеликі труднощі дорогою додому. Намагайтеся на них не реагувати болісно.

Водолій

Водолії будуть повністю поглинені фліртом із представниками протилежної статі. Це заняття принесе чимало задоволення як вам, там і тим, з ким ви фліртуватимете. Проте нічого серйозного із цього не вийде. Втім, вам і не потрібно.

Риби

Риб сьогодні хтось щосили провокуватиме на конфлікт. Якщо вам вдасться вистояти у першій половині дня, то вечір буде комфортним і спокійним. Якщо ні, ви ризикуєте надовго загрузнути в сварках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ