Today.ua

Гороскоп на 16 лютого для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба радить Близнюкам бути обережними, а Дівам зайнятися особистими справами

Гороскоп на вівторок, 16 лютого 2021 року обіцяє день, повний невідкладних справ і напруженої роботи.  Однак за роботу, виконану сьогодні, доля заплатить вам за найвищою ціною.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

У Овнів вчорашній початок робочого тижня видався непростим.  Сьогодні трохи пристрасті вляжуться, і ви зможете відчути, що проблеми відпустили вас.

Телець

Тельцям у цей день має бути чимало роботи.  В основному це буде робота по дому.  Сьогодні ви відчуєте задоволення від простих і невигадливих занять.  Вечір у колі сім'ї подарує тепло, якого вам бракувало.

Близнюки

Близнюкам доведеться в цей день бути обережними, виходячи з дому.  А краще, якщо є можливість, проведіть цей день вдома, у звичній обстановці.

Рак

Ракам сьогодні протипоказана складна робота.  Ви будете далекі від піку своїх можливостей - як фізичних, так і інтелектуальних.  Краще знайдіть собі простіше заняття.

Лев

Леви можуть втратити почуття пильності, і це може зіпсувати вам справи на роботі.  Тому розслаблятися вам сьогодні не варто.  Краще розслабтеся ввечері у колі друзів в приємній компанії.

Діва

У Дів - не найсприятливіший день для налагодження ділових контактів і вирішення фінансових питань.  Зате в особистих справах зірки явно будуть на вашому боці, скористайтеся цим.

Терези

У Терезів уся робота буквально буде валитися з рук.  Ваш мрійливий настрій не дасть вам сьогодні нормально працювати.  Можливо, ви закохалися, проте самі собі ще боїтеся в цьому зізнатися.

Скорпіон

У Скорпіонів - відповідальний день, від якого може дуже багато змінитися.  Можливо, саме сьогодні вам вдасться закласти наріжний камінь у фундамент свого майбутнього.

Стрілець

Стрільці можуть відчути зранку легке нездужання.  Астрологи не радять вашому знаку Зодіаку легковажно ставитися до свого здоров'я.  Можливо, вам просто потрібно відпочити.

Козеріг

У Козерогів сьогодні може виникнути перешкода, яка завадить їм виконати задумане.  Однак ви зможете її обійти, якщо докладете максимум зусиль.

Водолій

У Водоліїв починається нова смуга життя.  Саме сьогодні - її стартовий відлік.  Нове хобі або нова дружба зроблять ваше життя більш яскравим і насиченим.

Риби

У Риб сьогодні ідеальний день для того, щоб зайнятися перетвореннями зовнішності.  Можете сміливо відправлятися в перукарню або до косметолога.  Сьогоднішні перетворення підуть вам на користь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ