Today.ua

Гороскоп на 17 липня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба застерігає Близнюків від фінансових операцій, а Козерогам передбачає розчарування у коханні

Гороскоп на суботу, 21 липня 2021 року, обіцяє сприятливий день для занять спортом, фізичною працею і взагалі усіляких фізичних навантажень. Дайте роботу своїм м'язам, і ваше тіло вдячно відгукнеться на цю турботу.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овнів чекає загалом дуже позитивний день. Правда, з ранку можуть виникнути невеликі тертя з рідними. Однак дуже швидко все увійде в норму - можливо, завдяки вам.

Телець

Тельцям астролог радить провести цей день так, як хочете його провести саме ви. Досить йти на поводу у своїх близьких. Сьогодні ви зумієте їм нагадати, що ви також - особистість зі своїми потребами і запитами.

Близнюки

Близнюки сьогодні можуть бути розсіяні та неуважні. Тому вам краще не братися за фінансові справи і взагалі краще в цей день до грошей не торкатися. Все решта буде в нормі.

Рак

У Раків буде більш вдалою перша половина дня. Ви зумієте з ранку розвинути активність і зробити кілька важливих справ. Другу половину дня вам краще присвятити відпочинку.

Лев

У Левів ця субота може бути пов'язана з підвищеною конфліктністю. Це той самий день, коли ви піднялися не з тієї ноги. Менше намагайтеся контактувати із близькими.

Діва

Діви можуть сьогодні зустріти людину з минулого. Колись ця людина дуже багато для вас означала. Однак тепер нічого, крім подиву, це колишнє полум'яне почуття у вас не викличе.

Терези

Терезам є сенс присвятити цей день складанню планів на майбутнє. За поточні справи краще не братися. У вас сьогодні може виникнути проблема із зубами. Намітьте собі візит до стоматолога.

Скорпіон

Скорпіонів чекає дуже плідний ранок. День буде не таким динамічним, проте ранкового заряду бадьорості вам вистачить до самого вечора.

Стрілець

Стрільців чекає день, повний любові, обожнювання і захоплення. Бувають такі дні, коли людина несподівано опиняється в центрі загальної уваги. Сьогодні такий день випав вашому знаку Зодіаку.

Козеріг

Любовні переживання, які випадуть на долю Козерогам, загартують вас і поповнять скарбничку вашої життєвої мудрості. Однак сьогодні ви можете пережити розчарування у коханні. Вас очікуює не найкраща доба.

Водолій

У Водоліїв - вдалий день для зміни іміджу і взагалі змін у зовнішності. Однак не поспішайте разом із зачіскою міняти і ваші прихильності, а також рід занять. Це не принесе вам удачі.

Риби

Риби сьогодні проживуть дуже активний день, за який ви багато можете встигнути. Головне - надати з ранку цьому дню вірний тон, і все у вас складеться якнайкраще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ