Today.ua

Гороскоп на 2 травня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба обіцяє Рибам несподіваний подарунок, а Терезам - приємні знаки уваги

Гороскоп на неділю, 2 травня 2021 року, обіцяє вдалий і радісний день для всіх знаків Зодіаку. Відчуття гармонії і повноти життя не покине вас до самого вечора. Цей день сприятливий для налагодження родинних зв'язків і зміцнення відносин у сім'ї.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овни сьогодні приймуть тверде рішення зайнятися своїм здоров'ям і зовнішнім виглядом. Активний рух і заняття спортом допоможуть вам відновити колишню форму і відчути, як ваше тіло наливається пружністю і силою.

Телець

Тельців можуть очікувати в цей день незаплановані витрати. Однак це будуть приємні витрати, і ви залишитеся задоволені цим днем.

Близнюки

Близнюки сьогодні будуть трохи ліниві. Однак ви заслужили право на цю лінь своєю інтенсивною працею у попередні дні. Після обіду у вас може відбутися непроста розмова із близькою людиною.

Рак

Раки відчують себе в цей день справжніми улюбленцями долі. У вас можуть піти на лад любовні відносини, або несподівано додасться грошей. І нарешті, ви можете дізнатися про майбутнє поповнення сімейства.

Лев

Леви можуть отримати сьогодні вигідну пропозицію, яке змінить ваше життя і профіль вашої діяльності в майбутньому. Не нехтуйте такою можливістю.

Діва

Діви сьогодні покладуть край тому, що їх гнітило тривалий час. Розмова буде непростою, але після неї ви відчуєте величезне полегшення і впевненість у завтрашньому дні.

Терези

Терези сьогодні будуть виглядати на всі сто. І, звичайно, це не пройде повз увагу протилежної статі. Можливо, серйозних відносин не вийде, але ви будете купатись у променях захоплення.

Скорпіон

Скорпіонам сьогодні трапиться нагода перегорнути не найкращу сторінку свого життя, і почати його з чистого аркуша. Не відмовляйтеся від свого шансу.

Стрілець

Стрільці сьогодні з особливою силою відчують тепло домашнього вогнища. У вас давно не було такого відчуття повноти життя. Збережіть це почуття на наступні дні.

Козеріг

Козерогам неодмінно пощастить у відносинах з протилежною статтю. Те, що здавалося вам недосяжним і нереальним, сьогодні цілком може стати реальністю.

Водолій

У Водоліїв може спалахнути невелика сварка з кимось із близьких людей. Це змусить вас якийсь час понервувати. Але вже незабаром хмари на вашому небосхилі розсіються, і все знову буде добре.

Риби

Рибам сьогодні може випасти подарунок, якого вони не очікували, але який дуже їх потішить. Прийміть його з вдячністю. Цим ви зробите приємність не лише собі, а й тому, хто дарує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ