Today.ua

Гороскоп на 21 лютого для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба обіцяє Дівам зміни, а Овнам – нове кохання

Гороскоп на понеділок, 21 лютого 2022 року, передбачає день, вдалий для планування, зміни іміджу та початку нових відносин. Цей день обіцяє стати саме тим понеділком, з якого варто починати нові справи. Для більшості ці починання виявляться вдалими. Незважаючи на те, що на календарі ще лютий, і синоптики обіцяють як мінімум ще цілий місяць холодів, вже можна потихеньку прикидати до себе оновлений весняний образ. І пам'ятайте, головне – це внутрішня націленість на рух та оновлення. Сьогодні сильні можуть стати ще сильнішими, а ті, хто був слабким, відчують у собі силу.

Овен

Цього понеділка у вашому серці несподівано може пустити паростки нове кохання. Це почуття принесе вам як радість, так і прикрощі. Але поки ви здатні відчувати або те, або інше, ви - щаслива людина.

Телець

У Тельців тижнева дієта вчора закінчилася зривом. Сьогодні, поки ви сповнені прикрості і каяття, у вас є шанс відновити здорове харчування. Головне - не дотримуватися порад "доброзичливців", які нашіптують, що вам це ні до чого.

Близнюки

Близнюків останніми днями гложе якась думка, яку вони не можуть самі чітко сформулювати. Це радше - з області підсвідомості. Сьогодні ви матимете шанс зрозуміти, що не дає вам спокою. Визначивши джерело проблеми, ви відразу зрозумієте, як її подолати.

Рак

Раки абсолютно не будуть налаштовані на роботу. Незважаючи на понеділок, у вас в душі ще буяють вихідні. Головне – щоби цього не помітило начальство. Втім, зірки не передбачають для вашого знаку Зодіаку жодних потрясінь.

Лев

Леви проживуть спокійний і пересічний день. У попередні дні ваш настрій був не на піку. Однак сьогодні ви відчуєте приплив сил і навіть захочете внести корективи до ранкового плану. Головне - не перестарайтеся.

Діва

Діви дозріли для змін. Вам захотілось реанімувати себе десятирічної давності. І, власне, що вам заважає це здійснити? Почніть із простого – зміни одягу та зачіски. А внутрішні відчуття підтягнуться за зовнішніми перетвореннями.

Терези

Терезам сьогодні не вдасться мобілізувати себе на роботу. До того ж, ви будете дуже неуважні. І тому, якщо у вас відповідальна робота, пов'язана з цифрами або техпроцесами, краще відкладіть її на інший день.

Скорпіон

Скорпіони ризикують потрапити сьогодні в неприємну ситуацію, яка може виникнути в ході спілкування з друзями. Тому вам бажано провести цей день у роботі, а вечір в інтернеті. До речі, в соцмережах ви зможете задовольнити своє бажання з кимось посперечатись.

Стрілець

Стрільцям сьогодні можна сміливо братися за найвідповідальнішу та найскладнішу роботу. Ваш інтелект вас не підведе. Взагалі ви вступаєте в смугу, коли ваші розумові здібності будуть на висоті. Може варто подумати про другу вищу?

Козеріг

Козероги сьогодні отримають звістку, яка принесе їм неабияку радість. Цілий день ви перебуватимете в піднесеному настрої. Увечері чекайте ще однієї звістки від того ж джерела, і теж приємної.

Водолій

Водолії спробують зав'язати стосунки з людиною, яка давно їм подобається. Проте сьогоднішня спроба не буде вдалою. Вам не вдасться настільки звернути на себе увагу, щоби її це зачепило. Подумайте, може це зовсім і не ваша людина?

Риби

Риб сьогодні підстерігають навантаження - і фізичні, і моральні. Вам випаде нервовий день, після якого треба відновитись. Непогано було б зробити собі ванну на травах і трохи розслабитись. І обов'язково послухайте улюблену музику - це лікує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ