Today.ua

Гороскоп на 25 грудня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба обіцяє Водоліям вдалу покупку, а Скорпіонам не радить довіряти віртуальному коханню

Гороскоп на суботу, 25 грудня 2021 року, обіцяє сприятливий день для створення гармонійних стосунків у сім'ї. Навіть ті, кому ніколи не сидиться вдома, сьогодні зможуть оцінити затишок і тепло домашнього вогнища. Цей день не буде вас навчати, він діятиме на рівні емоцій та почуттів.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овни сьогодні будуть сповнені радості до країв. Це дозволить вам отримати справжнє задоволення від життя. Гарний настрій і заряд бадьорості забезпечені вам до самого вечора.

Телець

Тільці отримають винагороду, якої вони вже не очікували, і на яку не розраховували. Це дозволить вам приємно скоригувати свої плани на майбутні свята.

Близнюки

Близнюків сьогодні супроводжуватиме удача. Можливо, ви відновите стосунки з людиною зі свого минулого, яку ви досі не змогли забути. Як з'ясується, ця людина давно шукала зустрічі з вами.

Рак

Раки сьогодні вирішуватимуть проблеми своїх родичів. На ваші справи у вас не залишиться ні часу, ні сил. Але ж хтось має взяти на себе турботу про близьких людей.

Лев

У Левів – дуже вдалий день для того, щоб розпланувати своє майбутнє і вирішити чимало важливих справ. Вам не варто братися за віддалені плани, але скласти програму дій на найближчі дні до Нового року було би непогано.

Діва

Діви ризикують бути втягнутими в конфлікт, який матиме для вас тривалі і дуже неприємні наслідки. Тому сьогодні вам краще обходити всі "слизькі" теми у спілкуванні з оточенням.

Терези

Терези будуть сьогодні успішні у всіх своїх починаннях. Ваша удача прокинеться вранці разом із вами і не покине вас, доки ви не заснете. Ви маєте шанс зробити сьогодні чимало складних справ, за які ви боялися братися.

Скорпіон

Скорпіонам сьогодні може всміхнутись удача в коханні. Проте надто довіряти віртуальному спілкуванню не варто. Воно може сформувати хибне уявлення про людину.

Стрілець

У Стрільців сьогодні – не дуже вдалий день. Нічого страшного не станеться, проте робота валитиметься у вас із рук. Та й на особистому фронті нічого особливого не станеться. У такий день краще відсидітися вдома у теплі.

Козеріг

У Козерогів сьогодні буде чудовий настрій. Ви фонтануватимете гумором, і користуватиметеся успіхом у протилежної статі. На серйозні справи не налаштовуйтесь. Для цього буде інший час.

Водолій

Водолії мають шанс зробити сьогодні дуже вдалу покупку. Тому, якщо ви планували на сьогодні шопінг, то саме час ним зайнятисб. Втім, і більші придбання також обіцяють бути вдалими.

Риби

Риб очікує сьогодні спокійний і гармонійний день, в якому ви сповна зможете насолодитись теплом і турботою рідних люблячих людей. Подаруйте їм взаємне тепло, і у вашій сім'ї надовго запанує мир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ