Today.ua

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба радить Левам прислухатися до інтуїції, а Водоліям - нікому не давати марних надій

Гороскоп на понеділок, 29 березня 2021 року, обіцяє всім знакам Зодіаку сприятливий день для зміцнення стосунків у сім'ї і, взагалі, для зміцнення родинних зв'язків. Можливо, саме сьогодні хтось захоче створити сім'ю або ж задумається про продовження роду.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овни зайняті пошуками гармонії і чекають зустрічних кроків від світу. Однак сьогодні - не ваш день. На роботі все буде тьмяно та одноманітно. А ось у сім'ї справи можуть піти на лад, проте і вам доведеться над цим попрацювати.

Телець

У Тельців можуть виникнути непередбачені витрати. Однак сьогодні це вашому знаку Зодіаку тільки на благо. Не намагайтеся змінити хід подій. Доля вже все продумала і вирішила за вас.

Близнюки

Близнюки можуть отримати ще зранку радісну звістку, яка буде зігрівати вас цілий день. На роботі зірок з неба ви сьогодні не будете хапати, однак і гніву начальства теж вдасться уникнути.

Рак

Ракам потрібно добре відпочити. Ви накопичили втому, яка не дає вам ні якісно працювати, ні повноцінно радіти життю. Для початку слід хоча б виспатися.

Лев

У Левів буде надзвичайно загострена інтуїція. Ваші інтуїтивні рішення допоможуть вам впоратися з будь-якою, навіть найскладнішою ситуацією. Тому сьогодні довіряйте більше інтуїції, ніж логіці.

Діва

Дівам може випасти сьогодні нове цікаве знайомство. Можливо, початок романтичних відносин. У будь-якому випадку, це спілкування буде вам на радість.

Терези

Терези прокинуться сьогодні в чудовому настрої. Ваше прекрасний настрій і радісне сприйняття дійсності не зіпсують ні сльотава погода, ні косі погляди оточення.

Скорпіон

Скорпіони можуть зробити перший крок до реалізації задуманого. Можливо, ви хочете зайнятися йогою, або піти на курси англійської, або навчитися робити масаж - все це можете починати вже сьогодні.

Стрілець

Стрільці дуже захопилися самовдосконаленням. Вам здається, що ви поступаєтеся іншим, і що доля обділила вас розумом, красою або просто удачею. Озирніться по сторонах: вами давно вже захоплюються і люблять вас.

Козеріг

Козероги сьогодні будуть змушені зайнятися тим, чого вони не хочуть робити. Однак відмовитися не буде можливості. Тому доведеться потерпіти. Увечері розслабтеся під хорошу музику і лягайте раніше спати.

Водолій

Водолії сьогодні мають шанс зустріти когось зі старих друзів. Загалом, людини з вашого минулого життя. Навряд чи ця зустріч вам потрібна. Тому відразу дайте зрозуміти, що ви не хочете ворушити минуле.

Риби

Риби можуть відчути себе самотніми, нещасними і нікому не потрібними. Це зовсім не так. Просто сьогодні у вашого знаку Зодіаку буде такий настрій, і його потрібно пережити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ