Today.ua

Гороскоп на 3 серпня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба радить Левам уникати грошових вкладень, а Овнам - не впадати у відчай

Гороскоп на вівторок, 3 серпня 2021 року, передбачає сприятливий день для планування свого майбутнього. Причому в буде хороший не тільки для складання найближчих планів, але й для формування стратегії на майбутнє. Вам можуть прийти в голову свіжі вибухові ідеї, які здатні будуть круто розвернути ваш курс і привести вас до щасливих змін. Особливо плідним виявиться цей день для деяких знаків Зодіаку.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овни можуть сьогодні відчути велике розчарування. Людина, якій ви довіряли як самому собі, виявиться з "подвійним дном". Звичайно, колишніх теплих відносин між вами вже не буде, проте не впадайте у відчай, адже це не єдиний ваш друг.

Телець

Тельці проживуть сьогодні рівний, спокійний і нічим не примітний день. В цей день вам краще зайнятися такою ж роботою - простою і необтяжливою. Для відповідальних і важливих справ буде інший час.

Близнюки

У Близнюків сьогодні виникне бажання побайдикувати та ухилитися від роботи. Деяким представникам вашого знаку Зодіаку це вдасться. Але більшості все ж доведеться закотити рукави і взятись за роботу.

Рак

У Раків сьогоднішній день буде складатись вдало. Ви без проблем зможете завершити розпочаті справи. У вас буде легко складатися спілкування і на роботі, і вдома, з рідними. А вечір у вас є шанс провести в приємній компанії.

Лев

Левам астролог настійно рекомендує сьогодні уникати вкладення грошей. Особливо, в справи, які для вас нові. Не вірте спокусливим обіцянкам, бо ви сьогодні можете втратити навіть те, що маєте.

Діва

Діви сьогодні проведуть успішний день. На роботі все буде складатися для вас найкращим чином. Однак головний сюрприз на вас чекає ввечері.

Терези

Терези сьогодні будуть не на висоті своїх можливостей. Вам важко буде сконцентрувати увагу і зібратися з зусиллями. Тому за важку роботу сьогодні братися не варто. Займіться чимось простішим.

Скорпіон

У Скорпіонів можуть виникнути невеликі неприємності на роботі. Це буде не критично, проте вам доведеться трохи понервувати. Тому ввечері є сенс розслабитися з друзями під невелику порцію пива або за чашкою кави.

Стрілець

Для Стрільців день буде насичений приємними моментами. Такі дні доля дарує не часто. Тому гріх було би витратити його лише на роботу. Хоча вашої енергії сьогодні вистачить на все. Цей неймовірний день завершиться романтичним побаченням і великими надіями на щастя.

Козеріг

Козерогам випадає сьогодні зустріч із близькою людиною з вашого минулого. Ви вже майже забули про ці відносини, однак сьогодні все може спалахнути знову - ніби й не було кількох років забуття.

Водолій

Водолії сьогодні можуть перехитрити самі себе. Ви довго виношували якусь стратегію, і сьогодні, нарешті, вирішите її застосувати. Але щось піде не так, готуйтеся до бумерангу.

Риби

Риби захочуть умиротворення, гармонії і тиші. Однак доля не завжди йде назустріч нашим побажанням. Спокій вам сьогодні навіть і не насниться. День обіцяє бути метушливим і неоднозначним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ