Today.ua

Гороскоп на 30 листопада для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба попереджає Терезів про можливі підступи, а Скорпіонам не радить робити покупки в інтернеті

Гороскоп на понеділок, 30 листопада 2021 року, передбачає день, коли буде багато клопоту у всіх. Цей останній день осені може принести несподівані відкриття та доленосні знайомства. Дуже багато залежатиме від настроїв і надій в усіх знаків Зодіаку. Попереду – чари новорічних та різдвяних свят. А зробити ще треба встигнути немало. Цей вівторок сприятиме сміливим рішенняміа спонтанним вчинкам.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овни останнім часом серйозно стурбовані пошуком додаткових джерел заробітку. Сьогодні ви можете побачити світло в кінці тунелю. Можливо, вам запропонують вигідний підробіток.

Телець

Тільці сьогодні будуть надзвичайно активними як на роботі, так і в побуті. Ви встигнете виконати дуже багато роботи. Однак головне – не розтратити свій запал на другорядні завдання, тому що так ви можете не встигнути головного. Тому треба зранку виділити пріоритети.

Близнюки

Близнюки сьогодні будуть не дуже щасливими у досягненні намічених цілей. Робота валитиметься у вас із рук, і єдиним бажанням буде швидше прийти додому та відпочити. У вас накопичилася хронічна втома, і вам потрібно добре відіспатися.

Рак

На Раків сьогодні чекає неспокійний день. Із самого ранку може виникнути якась непередбачена проблема, яку треба буде терміново вирішувати. На це у вас піде цілий день. Але в результаті все владнається. Ваш клопіт не буде марним.

Лев

Незважаючи на закінчення осені і початок зими, Левам крутить голову весняне почуття. Несподівана закоханість нагрянула, наче грім серед ясного неба. Вона, наче вітрянка - незабаром пройде. Але зараз ви повністю в її владі.

Діва

До Дів сьогодні зірки будуть надзвичайно налаштовані. У вас є всі шанси на здійснення найзаповітнішої мрії. Можливо, не все збудеться відразу, в один день. Однак саме сьогодні буде започатковано втілення задуманого.

Терези

У Терезів день може скластися непогано, якщо в хід речей не втрутиться недобра сила. Серед вашого найближчого оточення є людина, яка не радіє вашим успіхам. І сьогодні її підступи можуть вам нашкодити.

Скорпіон

У Скорпіонів вдалий день для шопінгуіа різних великих покупок. У вас є всі шанси придбати по-справжньому цінну й корисну річ. Але при цьому варто уникати покупок в Інтернеті. Там ви ризикуєте нарватись на шахраїв.

Стрілець

Стрільці будуть сьогодні енергійними, як ніколи. Це дозволить вам виконати всі справи, заплановані на день, а також залишити сили для романтичної вечері. На жаль, цей вечір не матиме продовження.

Козеріг

Козероги добре відпочили за вихідні і не встигли втомитися в понеділок. Ви виглядаєте чудово. Ваші сяючі очі не залишаться поза увагою людини, яка давно займає ваші думки. У вашій владі – зробити так, щоб ця увага була з вами завжди.

Водолій

Водолії сьогодні будуть на своєму енергетичному піку. Можливо, ви відкриєте в собі нову грань обдарованості, про яку навіть не підозрювали. Увечері на вас чекає знайомство, яке може вплинути на вашу долю.

Риби

Риби вже морально готові до важливих змін у своєму житті. Саме сьогодні ви можете зробити перший крок на шляху змін. Це може бути як зміна в особистому статусі, так і зміна сфери діяльності або початок свого бізнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ