Today.ua

Гороскоп на 7 вересня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба попереджає Риб щодо приємного сюрпризу, а Ракам не радить рубати з плеча

Гороскоп на вівторок, 7 вересня 2021 року, обіцяє день, сприятливий для початку нових проектів і розробки стратегічних планів. Початок осені просвітлює голову і дає хід новим ідеям. Не бійтеся занадто масштабних планів, життя все одно їх скоригує. Багатьом знакам Зодіаку цей день принесе нові корисні навички.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овни сьогодні візьмуться за реалізацію нового плану. Цей день буде у вас вдалим для нових починань. Тільки не довіряйте занадто своєму оточенню. У ньому міг затесатися недоброзичливець.

Телець

Тельцям не варто сьогодні приймати самостійних рішень. Обов'язково порадьтеся з кимось із близьких. Вам неодмінно дадуть слушну пораду. Увечері чекайте приємної несподіванки.

Близнюки

У Близнюків сьогодні є шанс відновити добрі відносини зі старим другом, з яким ви давно були посварені. Це обтяжувало вас обох, але сьогодні доля дає вам шанс усе виправити.

Рак

Раки будуть сповнені з самого ранку енергії. Однак хтось може ставити вам палиці в колеса, намагаючись загальмувати вас. Не поспішайте рубати з плеча. Ця людина може бути небезпечною. Краще почекати - рішення прийде саме.

Лев

Для Левів цей четвер - день нових можливостей. Вам вдасться знайти ще одне застосування своїм здібностям, і це відкриття принесе вам не тільки моральне задоволення, але і в майбутньому фінансове.

Діва

Дівам варто чекати сьогодні вигідної пропозиції або від когось із ділових партнерів, або від роботодавців. Не відмовляйтеся, такий шанс випадає не щодня.

Терези

Терези з ранку будуть перебувати у доволі похмурому настрої. Ви ризикуєте так і закінчити день, якщо не погодитеся на привабливу пропозицію когось із друзів. Вечірня вилазка на каву може стати для вас доленосною.

Скорпіон

Скорпіони будуть - сама активність. Причому вже з самого ранку. Вам випаде зробити чимало запланованого. А ввечері може утворитися позапланова прогулянка під місяцем.

Стрілець

Стрільці сьогодні зможуть зробити ривок у своїй кар'єрі. Вам несподівано можуть запропонувати відповідальне завдання. Не поспішайте відмовлятися і говорити, що ви ще не готові. Навички приходять під час роботи.

Козеріг

Козероги можуть недобре почуватися з самого ранку. На щастя, ваше нездужання виявиться не дуже серйозним. Однак у цей день вам краще не виходити з дому або, принаймні, не наражати себе на ризик.

Водолій

Від Водоліїв будуть вимагати серйозності і сконцентрованості в роботі. Однак навряд чи вам це вдасться. Сьогодні стріла Амура міцно засяде у вашому серці, і вам буде не до вирішення робочих завдань.

Риби

Рибам випадає легкий і приємний день і на роботі, і вдома. На роботі вам дадуть зрозуміти, як вас цінують і поважають. А вдома вас може очікувати дуже приємний сюрприз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ