Today.ua

Гороскоп на 8 січня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба не радить Водоліям залишати дім, а Стрільцям рекомендує бути більш рішучими

Гороскоп на суботу, 8 січня 2022 року, передбачає день, в якому у кожного з'явиться шанс реалізувати хоча б невелику мрію. Можливо, не все вдасться одразу, однак зробити крок назустріч мрії зможе кожен. Потрібно лише вірити, що все задумане збудеться. Цей день буде прихильним до оптимістів і життєлюбів, які не здаються на волю обставин.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овни сьогодні прокинуться із відчуттям щастя і радості буття. Головне – не розпорошити це почуття аж до вечора. Тоді сьогоднішній день зможе подарувати вам справжню насолоду. Цей день обіцяє бути прихильним до вашого знаку Зодіаку.

Телець

Тільці проведуть першу половину дня у роботі. Вона буде даватися вам легко, і по обіді у вас з'явиться час для себе. Хороша музика у вашому плейлисті завершать ваш день на радісній ноті.

Близнюки

Близнюки сьогодні будуть, як ніколи, близькими до втілення своєї заповітної мрії. Ви відчуєте, що всі ваші зусилля були не марними, і вам залишилося зовсім небагато, щоби збулося те, до чого ви так довго йшли.

Рак

Ракам сьогодні категорично протипоказано виходити з дому із великою сумою грошей або взагалі робити будь-які фінансові операції. У тому числі – і в Інтернеті. Сьогодні бог фінансів грає не на вашому боці.

Лев

Леви раптово відчують величезний приплив сил. Вам захочеться гори зрушити. Та оскільки гір під рукою не виявиться, то сьогодні у вас є шанс виконати купу домашніх справ, які чекали на кращі часи. Кращі часи настали.

Діва

Після вчорашнього нездужання сьогодні Діви почуваються легко. До старших людей повернеться відчуття другої молодості, а молоді відчують крила за спиною. Ця окриленість вас супроводжуватиме до самого вечора.

Терези

Терези ризикують сьогодні у другій половині дня потрапити у грандіозний скандал. Ймовірно, конфлікт станеться у вас в сім'ї з кимось із родичів. Суперечності накопичувалися давно, проте ви довго не давали волі емоціям, і ось сьогодні можете не стриматись.

Скорпіон

Скорпіони ризикують сьогодні необережним словом поранити близьку людину. Ваш язик деколи випереджає ваші думки. Саме так може статися і сьогодні. Ця образа забудеться нескоро, і ця людина довго вас уникатиме.

Стрілець

Стрільців сьогодні чекають хвилюючі миті, пов'язані з любовними переживаннями. Людина, яка давно змушує прискорено битися ваше серце, опиниться до вас близько, як ніколи. Сьогодні дуже багато залежатиме від вас.

Козеріг

У Козерогів давно назріває важка розмова особистого характеру. Можливо, ваші стосунки з якоюсь людиною вичерпали себе, і ви не знаєте, як їй про це сказати. Сьогодні у вас буде така можливість. Скористайтеся нею.

Водолій

Водоліїв сьогодні нестримно тягтиме з дому на прогулянку. Однак вам краще приборкати це бажання і по можливості залишитися вдома. Поза рідними стінами вас може підстерігати небезпека.

Риби

У Риб за свята накопичилось немало незавершених справ. Однак сьогодні навряд чи ви зумієте їх завершити, бо якась несподівана обставина завадить вам. Можливо, до вас додому нагрянуть несподівані гості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ