Today.ua

Гороскоп на 9 липня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба передбачає, що у Раків все піде не за планом, а Дівам обіцяє романтичний вечір

Гороскоп на п'ятницю, 9 липня 2021 року, обіцяє всім знакам Зодіаку сприятливий день для того, щоб реалізувати своє хобі і отримати сповна задоволення від того, що ти займаєшся улюбленою справою. Навіть більше, у декого є шанс зробити в майбутньому це хобі своєю роботою. А улюблена робота, як і щасливий шлюб, одна з граней людського щастя.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овнам не варто посвячувати кого-небудь у свої відносини з рідними. Навіть, самі того не бажаючи, чужі люди можуть нашкодити. Сьогодні вас будуть особливо активно розпитувати про відносини з близькими і давати непотрібні поради.

Телець

Тельцям радять приділити більше часу проблемам своєї сім'ї. На роботі сьогодні у вас нічого особливого не очікується. А рідні потребуватимуть вашої підтримки.

Близнюки

Близнюків чекає сприятливий день для початку нових справ. Те, що ви давно собі планували, сьогодні сміливо можете починати. Зірки сприятимуть вашому знаку Зодіаку.

Рак

У Раків день складеться зовсім не так, як ви собі планували. Спочатку це вас засмутить. Однак потім ви зрозумієте, що доля грає на вашому боці, і все складається для вас дуже сприятливо.

Лев

У Левів сьогодні випаде несподіваний вечір. Перша половина дня у вас буде зайнята справами, а от увечері у вас несподівано з'явиться "вікно" для відпочинку. Не губіться, дайте собі відпочити так, як вам би хотілося.

Діва

На Дів чекає приємна новина. Швидше за все, у вас будуть дуже позитивні зрушення на особистому фронті. Романтичний вечір в компанії людини, який вам подобається, легко може закрутити вам голову, що, втім, не так вже й погано.

Терези

Терезам цей день принесе немало радісних емоцій. Взагалі, сьогоднішня п'ятниця обіцяє стати для вас дуже світлим і приємним днем. Вечір також буде для вас забарвлений у чарівні фарби літнього заходу, під який так легко мріється.

Скорпіон

Скорпіонам сьогодні ніколи буде розслаблятися. На вас чекає багато справ і напруженої праці. Забудьте про те, що сьогодні п'ятниця і попереду два вихідних. Сьогодні вам розслаблятися не на часі.

Стрілець

Стрільцям сьогодні будуть легко даватися будь-які починання. Не відмовляйте собі у задоволенні взятися за справу, яку ви давно хотіли реалізувати. Зірки сьогодні допоможуть вашому знаку Зодіаку.

Козеріг

У Козерогів в цей день будуть на висоті інтелектуальні здібності. Ви зможете не просто при нагоді блиснути розумом та ерудицією, але вирішити дійсно складне завдання, яке в інший день вам не давалося.

Водолій

У Водоліїв є дуже великий шанс сьогодні завести корисне знайомство з людиною, яка зіграє не останню роль у вашій подальшій долі. Можливо, ви знайдете не просто доброго знайомого, але й друга на все життя.

Риби

Рибам астролог радить зайнятися плануванням. Особливо вдасться вам розпланувати майбутню відпустку. Дайте волю своїй фантазії, а вже завтра можете відправитися за квитками на рейс своєї мрії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ