Today.ua

Гороскоп на 2 серпня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба радить Близнюкам триматися подалі від конфліктів, а Стрільцям - слухати тільки свою інтуїцію

Гороскоп на понеділок, 2 серпня 2021 року, передбачає сприятливий день для тих знаків Зодіаку, які не будуть загострювати увагу на своїх проблемах, а будуть просуватися вперед, незважаючи на перешкоди. Ваша цілеспрямованість буде винагороджена долею вже найближчим часом. Однак переоцінювати себе теж не варто, тому що це загрожує великими розчаруваннями.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

За Овнамі накопичилося трохи боргів. І це вас дуже непокоїть. Сьогодні у вас може з'явитися рішення, як швидше позбутися цих боргів. Ви зможете почати осінь з чистого аркуша.

Телець

У першій половині дня у Тельців є ймовірність отримати тривожну звістку. Спочатку це може викликати у вас паніку. Однак потім ви зумієте зібратися і зрозумієте, що проблемі цілком можна зарадити.

Близнюки

Близнюкам слід намагатися в цей день триматися подалі від слизьких тем і людей, що сваряться. Вас можуть втягнути у конфлікт, і наслідки цього ви будете відчувати ще дуже довго.

Рак

У Раків незабаром настануть в житті приємні зміни, яких ви давно чекали. І у сьогоднішнього дня є шанси стати відправним пунктом цих змін.

Лев

Леви сьогодні будуть налаштовані рішуче. Ви захочете одним махом вирішити всі свої проблеми, а заодно й ощасливити весь світ. Зробити весь світ щасливим за один день навряд чи вдасться, а ось ваші справи швидко підуть на лад.

Діва

Дівам сьогодні дуже захочеться проявити самостійність в якомусь питанні. Однак астролог вам цього не радить робити. Краще прислухайтеся до порад близьких людей.

Терези

Терезам варто приготуватися до щасливих змін у своєму житті. Хоча сьогодні може статися невелика неприємність, яка вас майже змусить розчаруватись у вашому везінні. Втім, вона не виб'є вас із колії.

Скорпіон

Скорпіони сьогодні можуть затіяти сварку з кимось зі своїх домашніх. Цього разу вам швидко вдасться відновити мир, однак пам'ятайте: не завжди так буде.

Стрілець

У Стрільців сьогодні обставини будуть складатися так, що вам доведеться на ходу приймати важливе рішення. Не слухайте нічиїх порад. Робіть так, як вам підкаже інтуїція. Вона вас у вирішальні моменти ще не підводила.

Козеріг

Козерогам раптово захочеться побути на самоті, побродити, подумати, послухати улюблену музику. Не відмовляйте собі в такому задоволенні. Іноді потрібно залишатися наодинці з собою.

Водолій

Водолії можуть потрапити сьогодні у фінансову халепу. зрештою ви програєте, можливо, втратите чимало грошей. Однак усе це можна виправити. І зате ви придбаєте безцінний досвід.

Риби

Риби мають шанс зустрітися з кимось зі старих друзів. Не кваптеся з ними прощатись. Можливо, хтось із цих людей зможе вдихнути свіжий вітер у вітрила вашої давньої мрії, що здавалася нездійсненною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ