Today.ua

Гороскоп переможців: 5 знаків Зодіаку, яким на роду написано перемагати

Не всі люди налаштовані йти до перемоги за всяку ціну. Багатьом таке рішення дається дуже важко. Однак є деякі знаки Зодіаку, яким на роду написано бути переможцями. Гороскоп розповість про таких обранців долі.

Телець

Тельці народжені бути переможцями. Зовні це майже не проявляється. Вони доволі потайливі за своєю природою і вважають за краще залишатися непомітними в колективі. Однак у якийсь момент відбувається вибух, і вони голосно заявляють свої претензії на перемогу. Уміння дочекатись моменту в поєднанні з вибуховим темпераментом робить їх майже стовідсотковими переможцями, проти яких ніхто не в силах встояти.

Діва

Діви відрізняються умінням чекати. Вони можуть роками чекати свого зоряного часу, щоби потім зійти на трон переможцями. Їх не можна назвати улюбленцями долі, тому що в свій тріумф вони вкладають дуже багато старань і сил. Причому перемога нерідко приходить до них тоді, коли вони вже й самі її не чекають. Однак це закономірний підсумок їхніх багаторічних старань.

Стрілець

Стрільці стають переможцями завдяки якостям, закладеним в них природою. Вони лідери за своїм складом розуму і характеру. Там, де іншим доводиться докладати зусилля, щоб переконати інших, їм нічого робити не потрібно. Вони володіють даром переконання, і зазвичай натовп слідує за ними. Тому Стрілець може не опинитися в переможцях лише тоді, коли йому самому це не потрібно.

Козеріг

Козероги перемагають завдяки неймовірній завзятості і працьовитості. Там, де інші знаки Зодіаку готові здатися і відступити, Стрілець знайде в собі сили і піде далі. Не все у них виходить із першої спроби. Іноді доводиться обдерти собі лікті й коліна, піднімаючись на вершину успіху, але тим солодше для них бажана мить перемоги.

Водолій

Водоліям допомагає перемагати добре розвинене творче начало. Взагалі, з усіх знаків Зодіаку цей, мабуть, самий творчий. Завдяки своєму природному вмінню перетворити будь-яке, рутинне, заняття у творчість, вони домагаються успіху. Водолії можуть зазнати поразки на полі бою, та й то лише при лобовому зіткненні. Однак, якщо для перемоги знадобиться хитрість, то вони виграють бій. У мирних же справах Водолії завжди виходять переможцями.

Нагадаємо, гороскоп на лютий розповів, кому найбільше пощастить наприкінці зими. Астрологи називають чотири таких знаки Зодіаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ