Today.ua

Малосольні огірки за одну ніч: рецепт, який подужають навіть новачки

Малосольні огірки - улюблена багатьма страва, яка є атрибутом літнього столу. Зазвичай до цього часу дорогі тепличні овочі дешевшають, і вже можна не ділити один огірок на всю сім'ю, а побалувати своїх домочадців малосольними огірками. Тим більше, що готуються вони дуже просто і швидко.

Соління і маринування огірків – процес на перший погляд простий, проте містить чимало хитрощів. Тому дилетанти не завжди можуть з першого разу досягти успіху. Проте вже настав сезон, коли можна приготувати малосольні огірки, які внесуть приємну різноманітність у ваше літнє меню, і при цьому не вимагатимуть високої кулінарної кваліфікації. Ще одна перевага такої страви – у її швидкому приготуванні: з вечора закладаєте огірки в банки та заливаєте розсолом, а на ранок вже можна ласувати малосольними огірками.

Складові:

Рецепт приготування малосольних огірків

Вранці малосольні огірочки, що просочилися маринадом, вже можна подавати до столу. Досвід показує, що й розсіл, у якому вони маринувалися, теж знайде своїх шанувальників. До повного з'їдання банки можна тримати в холодильнику. Довго займатимути місце на полиці вони не будуть.

Нагадаємо, щоб отримати відмінний рожай огірків у себе на присадибній ділянці, їх потрібно підгодувати та захистити від шкідників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ