Today.ua

Михайло Єфремов, який відбуває покарання за смертельне ДТП, заявив, що більше не буде актором

Актор Михайло Єфремов, засуджений на сім з половиною років за летальну ДТП, якe він cкоїв, перебуваючи п'яним, заговорив про завершення акторської кар'єри. Таку думку актор висловив у листі, який він написав молодшому синові загиблого з його вини Сергія Захарова.

Михайла Єфремова відправили відбувати покарання в Білгородську колонію - після того, як його вирок переглянув апеляційний суд. До цього суд першої інстанції засудив винуватця смертельної ДТП до восьми років позбавлення волі. Однак апеляційний суд визнав за можливе зменшити йому термін на півроку. Обживаючись у колонії, Михайло Єфремов подумує про створення тюремного театру, але припускає, що після завершення терміну покарання в свою професію не повернеться. Про це заслужений артист Росії повідомив у листі, який він відправив Валерію Захарову - молодшому сина водія, загиблого з його вини.

"Одна частина мого життя безповоротно закінчена. Я навряд чи оговтаюся, навряд чи зможу знову працювати за своєю, загалом, веселою професією. Міняти доведеться дуже багато. Не знаю, чи вистачить у мене сил", - пише 57-річний Михайло Єфремов.

Він також пише про те, що знає не з чуток, що таке втратити батька. Адже його батька, актора Олега Єфремова, не стало більше 20 років тому, а біль утрати все одно не минає. Винуватець ДТП пише, що щодня молиться за упокій душі убитого ним водія Сергія Захарова. До цього, листа з каяттям Михайло Єфремов відправив вдові загиблого водія, Маргариті. Крім того, вже після вироку апеляційного суду, актор виплатив матеріальні компенсації його родичам - вдові, молодшому синові і брату. Старший син, народжений від першого шлюбу Сергія Захарова, отримав свої гроші ще до оголошення вироку.

Такі "рухи тіла" Михайла Єфремова не випадкові. Ні його адвокати, ні, тим більше, він сам, не задоволені вироком. Захисники актора намір оскаржувати вирок у касаційній інстанції. Та, очевидно, до цього вони намагаються зібрати якомога більше плюсів "у карму" засудженого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ