Today.ua

Співачка Камалія вперше розповіла, як в юності ледь не стала жертвою згвалтування

Співачка Камалія поділилася зі своїми шанувальниками фактом з особистого життя, який вона роками приховувала. Артистка в програмі "Зіркове життя" зізналася, що в юності її намагалися згвалтувати.

Камалія ніколи не забуде, як в підлітковому віці приїхала в гості до тітки, і коли заходила до під'їзду, до неї пристала група молодих людей. Вони намагалися запхати дівчину в ліфт, але вона була сильною і змогла втекти.

"Одного, який стояв позаду, я вдарила під дих. Поки вони були приголомшені, я швидко давай натискати на всі дзвінки, кричати в під'їзді. Ну я така, я можу за себе постояти", - розповіла Камалія.

Співачка вважає, що її врятувало те, що друг тата з чорним поясом з карате навчив її декільком прийомам, і вона в юнацькому віці була сильнішою деяких хлопчиків.

Камалія разом зі своїм чоловіком Захуром виховують семирічних двійнят Арабеллу і Мірабеллу. Зірка планує віддати дочок на дзюдо, щоб дівчатка в разі потреби могли себе захистити.

Нагадаємо, Камалія дала поради Насті Каменських і Потапу, як прожити щасливе сімейне життя. Сама зірка в шлюбі вже 17 років, і вважає, що її сімейна гармонія з роками стає тільки сильнішою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ