Today.ua

Зачіски для жінок із формами: як підкреслити індивідуальність і бути в тренді

У 2021 році в моду повертаються об'ємні стрижки, і це дуже хороша новина для жінок із пишними формами. Повненьким жінкам стилісти не рекомендують робити гладкі зачіски. Вони, як правило, лише підкреслюють вади зовнішності.

Гладкі "прилизані" зачіски виглядають дуже романтично у молоденьких дівчат із ідеальним овалом обличчя і стрункою фігурою. Якщо ж у вас є те, що варто приховати, або просто не потрібно підкреслювати, то краще вдатися до пишної зачіски з об'ємами. При цьому волосся може бути різної довжини. Але занадто довге волосся стилісти повним жінкам не рекомендують. У розпущеному вигляді воно не пасує до пишної фігури. Тому доведеться щодня витратити чимало часу на укладку, а нам, таким, що вічно поспішають і спізнюються, це ні до чого.

Отже, розглянемо, які зачіски підкреслять індивідуальність жінки із пишними формами і при цьому будуть у тренді 2021 року.

Креативне каре

Каре - стрижка на всі часи. Це практично безпрограшний варіант. Можливо тому її так полюбляють голлівудські зірки. У нинішньому сезоні особливо модні градуйовані каре з додатковим об'ємом вгорі, що для повних жінок - саме те.

Особливості, характерні для нинішнього сезону - асиметрія і пасма різної довжини. Це додасть обличчю пустотливого образу і відверне увагу від тих деталей, які хотілося б завуалювати. При укладанні можна самим зробити невелике прикореневе начісування, проте зловживати цим не варто: "гніздо" на голові нікого не прикрасить, та й волосся можна зіпсувати.

Об'ємний боб

Одна з головних переваг цієї зачіски - її легка укладка. Волосся краще вкласти асиметрично, що візуально подовжить обличчя. Причому завдяки об'ємному верху зачіски вдасться відвернути увагу від можливого подвійного підборіддя або занадто пухких щічок.

Об'ємний каскад

Каскад - мабуть, наймодніша стрижка нинішнього сезону. Вона дуже варіативна, а тому за рахунок цих варіацій може підійти будь-якій жінці і до будь-якого типу обличчя. Повненьким жінкам більше підійде каскад подовженої і середньої форми. За рахунок варіацій з довжиною пасм волоссю можна надати будь-яку форму і збільшити обсяг саме там, де потрібно.

Клаптева стрижка

Клаптева стрижка однозначно молодить усіх. Вона підійде і зовсім юним створінням і поважним домогосподаркам, які вирішила згадати молодість з нагоди приходу весни. При цьому не забувайте про бічний проділ. Це додасть образу додаткової пікантності.

Стрижка піксі

Така стрижка легко підійде жінці з пишними формами. Ну і що, що назва зачіски нагадує про ельфа або фею? Хто сказав, що все феї неодмінно мусять бути худорляві! Добра фея (а ми ж добрі, так?) має бути пухкенькою. Але щоб із такою зачіскою бути схожою на фею, а не на сувору вчительку хімії, варто і тут вдатися до асиметрії.

Стрижка в стилі гранж

Зачіску в стилі гранж роблять на основі багаторівневої стрижки. У ній немає строгих канонів: чим більше фантазії, тим виходить цікавіше. Правда, саме цю стрижку фахівці більше рекомендують молодим дівчатам - до 30 років. Але, поки це не прописано в Конституції, можна з такою стрижкою сміливо експериментувати і старшим жінкам. І хто може сказати, що стильній дівчині років 50 від роду така зачіска не буде до лиця.

Нагадаємо, якщо ви активно займаєтеся спортом і проводите щодня багато часу на тренуваннях, це не означає, що потрібно постійно ходити з недоглянутими волоссям. Для жінок-спортсменок фахівці також придумали чимало красивих зачісок, які не заважатимуть рухатися і водночас дозволять дівчині зберігати загадкову елегантність - навіть якщо вона метальниця молота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ