Today.ua

Піца-п'ятихвилинка на сковороді: смачна кулінарна фантазія з того, що знайшлося в холодильнику

Піца, мабуть, одна з небагатьох страв, яку люблять усі. Щоправда, одні не соромляться у цьому зізнатися. А інші - ті, хто постійно сидить на дієтах, просто тихо поїдають її вночі, коли всі сплять. Втім, піца на сніданок не протипоказана навіть тим, хто ретельно веде рахунок з'їденим калоріям. Тим більше, якщо це піца-п'ятихвилинка, яка заощадить ваш час і сили, але при цьому залишить задоволеними всіх домочадців.

Величезна перевага цієї піци – у тому, що її готують на сковороді. Отже, не доведеться розпалювати духовку.

Крім того, піца-п'ятихвилинка не готується за суворим рецептом і містить у собі чималу варіативну частину, де можна дати волю своїй кулінарній фантазії, а також віртуозно використати залишки сиру та ковбаси, самотні помідори, парочку печериць, пару суцвіть цвітної капусти та все, що живе у вашому холодильнику.

Для приготування піци-п'ятихвилинки знадобляться такі продукти:

При цьому можна сюди задіяти залишки свіжих або навіть маринованих грибів, нарізаний соломкою болгарський перець, пару невеликих суцвіть цвітної капусти. Загалом, все, що там у вас сумує в холодильнику через свою незатребуваність.

Технологія приготування

Після цього вимикаємо вогонь під сковородою, і ваша піца-п'ятихвилинка готова. Ну, щодо п'ятихвилинки автори рецепту, звичайно, трохи прибрехали. П'ять хвилин потрібно для підготовки інгредієнтів та ще 10 триває процес приготування. Разом – 15 хвилин. Але погодьтеся: щоби смачно і ситно нагодувати вранці сім'ю, 15 хвилин – це зовсім небагато часу.

Нагадаємо, гурманам варто спробувати приготувати піцу з беконом та моцарелою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ