Гречка - унікальна каша, яка смачна і без додавання інших інгредієнтів. Однак, якщо ви хочете покращити смак крупи і зробити гарнір ситнішим, крім вершкового масла в гречку можна додати й інші інгредієнти. Вибирайте один із них, та експериментуйте вже сьогодні.
Сир
Сир – це вдала добавка не тільки для макаронів, але й для гречки. Смак каші стане більш пікантним, якщо змішати її із сиром. Цей інгредієнт можна додавати як в тільки що зварену гречку, так і вчорашню, розігріваючи гречку з сиром в мікрохвильовій печі.
Гриби
Будь-які гриби зроблять гречку більш пікантною. Найпростіший варіант – доступні печериці. Підсмажте їх із цибулею і змішайте з гречкою. Гриби по ситності нічим не поступаються м'ясу.
Чорнослив
Багато хто буде здивований, але чорнослив розкриває смак гречки. Також у страву в якості експеримента можна додати корицю, кардамон та ваніль. За бажанням при подачі додайте в гречку імбир, нарізаний тонкою соломкою.
Раніше повідомлялося, як приготувати гречані оладки на сметані за 10 хвилин.