Today.ua

Секретний інгредієнт, який зробить гречану кашу ситнішою та смачнішою

Гречка - унікальна каша, яка смачна і без додавання інших інгредієнтів. Однак, якщо ви хочете покращити смак крупи і зробити гарнір ситнішим, крім вершкового масла в гречку можна додати й інші інгредієнти. Вибирайте один із них, та експериментуйте вже сьогодні.

Сир

Сир – це вдала добавка не тільки для макаронів, але й для гречки. Смак каші стане більш пікантним, якщо змішати її із сиром. Цей інгредієнт можна додавати як в тільки що зварену гречку, так і вчорашню, розігріваючи гречку з сиром в мікрохвильовій печі.

Гриби

Будь-які гриби зроблять гречку більш пікантною. Найпростіший варіант – доступні печериці. Підсмажте їх із цибулею і змішайте з гречкою. Гриби по ситності нічим не поступаються м'ясу.

Чорнослив

Багато хто буде здивований, але чорнослив розкриває смак гречки. Також у страву в якості експеримента можна додати корицю, кардамон та ваніль. За бажанням при подачі додайте в гречку імбир, нарізаний тонкою соломкою.

Раніше повідомлялося, як приготувати гречані оладки на сметані за 10 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ