Today.ua

Скандал з подружньою зрадою Тарзану “виліз боком“: чоловік Корольової - в реанімації

Чоловік Наташі Корольової Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, опинився на лікарняному ліжку. Про це повідомив телеведучий Андрій Малахов у своєму шоу "Прямий ефір".

За словами Малахова, у 50-річного стриптизера, який завжди вихвалявся підкачаним тілом і відмінним здоров'ям, здали нерви після інтерв'ю з Ксенією Собчак. Розмова скандальної телеведучої з найскандальнішою парою шоу-бізнесу вийшов двома серіями. Звичайно, йшлося про те, що зараз у всіх на слуху - подружню зраду Тарзана з 23-річною коханкою Анастасією Шульженко.

Здається, телевізійники вже обгризли в цій історії кожну кістку - благо, і саме зоряне сімейство, і юна пасія Тарзана щедро підливають оливу у вогонь. Одна раз у раз з'являється в Мережі та на різних шоу з викриттями і подробицями адюльтеру. Інший щедро посипає голову попелом, присягаючи у вічному коханні і вірності своїй зірковій дружині. Третя - стверджує, що її чоловік "великий наївний хлопчик", зваблений підступною спокусницею.

Подружжя також стрибає з одного шоу на інше, смакуючи подробиці сімейного скандалу. Загалом, шоу триває і вже дещо затягнулося. Можливо, через це народ став сумніватися, а "чи був хлопчик" взагалі, або ж усе від початку до кінця зрежисовано, щоби підігріти в публіці інтерес до своїх персон і заодно трохи підзаробити.

Загалом, підсумком цього скандалу нібито стали здали нерви Тарзана, що здали, і його потрапляння в реанімацію. На фото - Сергій Глушко на лікарняному ліжку, який чи то спить, чи то просто сором'язливо заплющив очі. Поруч -штатив від крапельниці.

Що конкретно з ним сталося - невідомо. Під знімком лише підпис, що у нього здали нерви. Можливо, все насправді саме так. Бо, якщо зрада дійсно була, то принижена Наташа Корольова вже, очевидно, не раз висловила Тарзану все, що думає і про його заробітки, і про застосування тієї частини тіла, якою він заробляє.

Втім, не виключено, що Сергію просто потрібно було на пару днів залягти в лікарню, прикинувшись нещасним і розбитим. Адже нещодавно в Мережі з'явилося відео, як Тарзан спересердя штовхає Настю Шульженко, яка в черговий раз прийшла до нього, щоби з'ясувати стосунки. Тарзан - чоловік не кволий, і від його "легкого дотику" дівчина падає на підлогу. Все це зафіксувала камера спостереження. А кілька днів тому стало відомо, що Шульженко написала на Сергія Глушка заяву до поліції. У таких випадках лежання в лікарні - перевірений часом хід. Мовляв, я тебе лише легенько штовхнув, а ти мене довела до інфаркту (інсульту, сказу). У будь-якому випадку чуття підказує, що це ще не кінець історії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ