Today.ua

“Слабшала з кожним вибухом“: Андрій Бєдняков повідомив про смерть мами в окупованому Маріуполі

Український ведучий Андрій Бєдняков 6 квітня повідомив про трагічну новину. Йому стало відомо про смерть мами, яка останні дні життя перебувала у Маріуполі. Про втрату Бєдняков написав на сторінці в Instagram, розповівши про те, що відчуває зараз.

"З початку війни мама слабшала з кожним вибухом. Мама хворіла. Але вона б ще ЖИЛА!. «Російський мир» - гірше за найстрашнішу хворобу", - написав Бєдняков.

Про смерть мами артисту розповіла сестра, яка разом із мамою та своєю сім'єю місяць перебувала в окупованому Маріуполі. У Бєднякова практично не було з ними зв'язку, тому про те, що відбувається, він дізнався лише тоді, коли сестра виїхала з окупації.

"За час війни я говорив із сестрою 2 рази. По хвилині. Коли вони, нарешті, змогли виїхати – мені зателефонували родичі. Я зрадів. Але потім зателефонувала сестра і сказала, що мама в комі…" Вона вже в комі давно. Я не стала тобі говорити, щоб не засмучувати. Як з'явилася нагода, ми поїхали.. я не хотіла ховати маму біля під'їзду…Як робили це інші", - додав ведучий.

Зараз Андрій Бідняков не може поїхати до Маріуполя, про що дуже шкодує, адже якби зараз був мирний час, він сподівається, що зміг би врятувати маму, або принаймні попрощатися з нею перед смертю та поховати.

"Страшно те, що я не зможу навіть попрощатися з мамою. Адже я доїхав би до найближчої посади. Але я впевнений, що рано чи пізно - я приїду попрощатися до мами. Коли на тій території знову висітиме український прапор. Путін забрав у мене найрідніше. У мене і ще тисяч українців...".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Андрей Бедняков (@biedniakov)

 

Раніше Андрій Бідняков розповів, який подарунок хотів би отримати на свій день народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ