Today.ua

Дружина Олега Винника зізналася про причину своїх сліз

Співачка Таюне, яку вважають дружиною Олега Винника, але яка жодного разу про це не заявила публічно, втім, як і він сам, розповіла про причину своїх сліз. Жінка зізналася в своєму Instagram, що довго не вірила розмовам про одну проблему. А потім переконалася сама, що ця проблема існує, і її анітрохи не перебільшують. Йдеться про коронавірус.

Таїсія Сватко, або Таюне, як її звуть на сцені, довго не вірила в реальність епідемії і самого захворювання - поки сама не занедужала. Очевидно, вона хворіла одночасно з чоловіком. Адже він теж наприкінці вересня був змушений відмовитися від подальшої участі в шоу "Танці з зірками" через коронавірус. Змарнілий Винник тоді ще, під час прямого включення, розповів, як важко протікає у нього хвороба. Таюне при цьому взагалі ніде не давала про себе знати. Очевидно, їй тоді було не легше, що вона і підтвердила згодом.

"Ви коли-небудь плакали від крепатури? А я плакала ... Так "закрепатурив "мене коронавірус, в існуванні якого я довго сумнівалася, навіть більше - абсолютно не вірила. Але мене накрила ця коронна історія, я переконалася, що це навіть більше, ніж правда", - зізнається Таїсія.

Жінка детально описує перебіг хвороби і свої відчуття. Як втрачала смакові відчуття, нюх, а потім і втратила голос. Хвороба випробовувала її на міцність так, що часом доходило до сліз. Як у неї, молодої та здорової жінки, розвинулася двостороння пневмонія, і тіло боліло так, що вона не могла поворухнутися.

"Це був абсолютно незнайомий мені стан, який тиждень не давав мені нормально жити", - згадує жінка.

Про те, що Таюне перенесла важку недугу, можна побічно судити і по її зміненій зовнішності. Вона, також як і її чоловік Олег Винник, сильно схудла. Зрештою, жінка здолала хворобу.

"Одужуйте ті, хто теж захворів! Бережіть себе ті, хто ще досі сумнівається, як і я недавно. Тримайтеся всі! Переживемо і це", - звертається Таюне до своїх підписників.

Нагадаємо, Олег Винник під час своєї хвороби налагодив виробництво і продаж масок зі своїм логотипом. Це викликало неоднозначну реакцію з боку його відданих "вовчиць".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ