Today.ua

Тости з Nutella і бананом: чарівний сніданок вихідного дня від Євгена Клопотенка

Для тих, хто хоче побалувати себе та своїх близьких на сніданок чимось новеньким і смачним, тости з Nutella та бананом можуть стати чудовим рішенням. Тим більше, що на їхнє приготування часу йде небагато, а от приємний післясмак від такого сніданку залишається надовго.

У багатьох українців, особливо тих, хто ретельно стежить за своєю фігурою, паста Nutella викликає суперечливі почуття. З одного боку, вона, як будь-який заборонений плід, здається ще смачнішою і солодшою. З іншого – через свої калорії ця смакота викликає люту ненависть у тих, для кого підрахунок цих калорій став головною справою життя. Однак іноді можна себе й побалувати. Тости з Nutella та бананом, приготовані за рецептом відомого кулінара Євгена Клопотенка, стануть чудовим початком вихідного дня.

Чому – вихідного? Та тому, що такою їжею потрібно повільно насолоджуватися, а не поспішно заковтувати її, поглядаючи на годинник, і прикидаючи стратегію майбутнього дня. Отже, тостами з Nutella та бананом потрібно не годувати, а балувати себе і своїх близьких. А таке можливе лише суботнім або недільним ранком.

Інгредієнти для тостів:

Рецепт приготування тостів з Nutella та бананом.

  1. Чистимо банани і нарізаємо їх кружальцями.
  2. Змішуємо в мисці яйце з молоком, добре збовтавши цю суміш виделкою.
  3. Ставимо сковорідку на розігрів. Підсмажувати тости будемо на вершковому маслі.
  4. Кожен шматочок хліба вмочуємо в яєчно-молочну суміш і обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки.
  5. Далі один обсмажений шматочок хліба змащуємо пастою Nutella, а на інший кладемо нарізані кружальця банана. З'єднуємо ця шматочки в сендвіч. Так само чинимо і з другою парою.

Усе! Тости з Nutella та бананом готові. Починайте свій вихідний із солодкого акорду. Ваші смакові рецептори будуть вам вдячні. А фігура не постраждає. Адже ви не збираєтеся провести вихідний, сидячи вдома за комп'ютером? Отже, калорії буде на чому спалити.

Нагадаємо, у вихідні можна також побалувати родину смачними картопляними млинцями із секретною начинкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ