Today.ua

Три знаки Зодіаку, яких у квітні чекає повне перезавантаження і кінець смуги невдач

Весна - пора оновлення для всіх живих істот. При цьому йдеться не лише про фізичний стан, а й про реалізацію надій і планів. Однак не завжди і не у всіх, на жаль, бажане співпадає з дійсним. Астролог Тамара Глоба виділила три знака Зодіаку, які в майбутньому квітні зможуть позбутися від своїх проблем і приступлять до активного втілення задуманого.

Рак

У Раків особливо проблемним видався березень. Їх переслідували фінансові невдачі, не щастило в коханні, і мляво просувалися справи на роботі. І хоча цей неласкавий березень уже підбирається до кінця, ви поки для себе не бачите ніяких перспектив. Однак не поспішайте записувати себе в невдахи. Зірки вже почали свій небесний шлях, щоби прийти до початку квітня в ту позицію, яка буде максимально вигідна вам.

Гроші знайдуться. Або ви одержите замовлення на грошову роботу, або вам допоможе хтось із близьких людей, або, нарешті, виграєте в лотерею. Почнуть налагоджуватися справи і на роботі. Можливе підвищення в посаді. А ось в амурних справах поки доведеться набратися терпіння і почекати. У коханні удача вам посміхнеться трохи згодом- у травні або на початку літа.

Діва

Діви дуже втомилися від роботи і від нерозуміння оточення. Ваша звичка брати всю роботу на себе призвела до того, що зараз ви не відчуваєте нічого, крім втоми і глибокої апатії. Ви, як ніхто інший, потребуєте повного перезавантаження.

Скоріш за все, в квітні трапиться якась подія, яке підштовхне вас до цього перезавантаження. Дійте рішуче, не зупиняйтеся на половині шляху, і все у вас складеться якнайкраще. Першими вам підставлять плече ваші рідні, а слідом за ними підтягнуться й друзі. Ваше розчарування в коханні зміниться надією і забутим приємним хвилюванням. З фінансами також усе буде добре. А ось роботу, скоріше за все, вам доведеться змінити.

Стрілець

У Стрільців другий місяць весни обіцяє стати суцільною смугою везіння і яскравих подій, що запам'ятовуються. Останнім часом вас переслідували невдачі в різних сферах життя, і настрою це не додавало. Однак чаша ваших невдач вже вичерпана. Попереду - тільки все хороше. Все, про що ви мріяли, і про що навіть не наважувались мріяти.

Вас можна назвати справжніми обранцями квітня. Зірки підготували вашому знаку Зодіаку повне перезавантаження свідомості і буття. Можливо, це якось буде пов'язане з несподіваним знайомством або подорожжю. А може, все це у вас ще попереду. Однак Фортуна вже міцно тримає вас у своїх обіймах.

Нагадаємо, астрологи також назвали знаки Зодіаку, яким потрібно відправитись у відпустку вже цієї весни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ