Today.ua

Тіна Кароль вразила українців змінами у зовнішності: “На себе теперішню не схожа“

Ведучі "Танців з зірками" Тіна Кароль та Юрій Горбунов спантеличили співвітчизників змінами, які відбулися з їхньою зовнішністю за 14 років. Особливо помітні метаморфози в зовнішності Тіни Кароль, помічають співгромадяни.

Приводом для обговорення змін стало фото, яке Юрій Горбунов опублікував у своєму Instagram. Він показав, як вони з Тіною Кароль виглядали 14 років тому, теж будучи ведучими "Танців з зірками".

Вони тоді на пару "запалили" в танці за мотивами безсмертного твору Ільфа і Петрова. Горбунов цілком занурився в образ пройдисвіта Остапа Бендера, а Тіна приміряла на себе роль Еллочки-людожерки.

Тіна сяяла (в буквальному сенсі) на паркеті в сірій сукні з блискітками, темних колготках і хутряній накидці. А в Горбунові можна було здалеку впізнати Бендера по картатому піджаку, білим штанам і франтуватому довгому білому шарфу. Доповнював образ "сина лейтенанта Шмідта" білий кашкет із козирком.

"Хвилинка історії. Танці з зірками. 14 років тому", - підписав своє фото Горбунов.

Незважаючи на 14 років, що промайнули з тих пір, обох легко впізнати. Причому в коментарях до знімка підписники Горбунова помітили, що він зовсім не змінився. Навіть більше, ці ж підписники визнали, що Тіна Кароль виглядає набагато молодше тепер, ніж 14 років тому.

"Тіна зараз виглядає молодше, ніж 14 років тому!", "Показали б повтор. Круто"; "Тіна на себе теперішню не схожа", "Юрій Горбунов майже не змінився", "Тіна тут виглядає старше, ніж в образі Старенької в неділю", "Треба повторити! Кароль - супер!" - відзначили у коментарях.

Що так позитивно вплинуло на зовнішність зірки - активні заняття спортом, нова закоханість або хитрощі косметологів - невідомо. Однак результат - наочно.

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль мимоволі в черговий раз спровокувала у Мережі чутки про свою вагітність. Однак згодом зірка пояснила, що вона не вагітна, але дуже сподівається, що ще зможе народити дівчинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ