Today.ua

Тіну Кароль у спортивному костюмі із незвичайною зачіскою не впізнали на фото

Тіна Кароль в черговий раз здивувала своїх фанатів перевтіленням з образу фатальної красуні у звичайну жінку зі злегка неприбраним волоссям і втомленим обличчям. Такою улюблена виконавиця постала на фото, опублікованому в одному з її фан-акаунтів в Instagram.

На знімку Тіна Кароль не одна. Вона позує в компанії суперфіналістки шоу "Танці з зірками" Юлії Саніної і партнера Юлії з танців Дмитра Жука. Трійця розташувалася прямо на підлозі чи то в спортивній, чи то в танцювальній залі. Дівчата сидять, схрестивши ноги, а Жук стоїть позаду на колінах, піднявши руки вгору.

У цьому жесті хлопця можна припустити радість після вдалого тренування. У коментарі до знімка сказано, що він зроблений під час репетиції спільного танцю, який Тіна Кароль виконала на шоу з парою Саніна-Жук.

Втім, якщо Юлію Саніну та її партнера відразу впізнали на фото, то Тіну Кароль "вгадали" не всі її прихильники. Зірка, яка зазвичай з'являється на людях в спокусливих і дуже жіночних луках і з бездоганно укладеним волоссям, цього разу постала у зовсім іншому вигляді. На Тіні - звичайний спортивний костюм без претензій і, найголовніше - розпатлане волосся на голові. Хоча нічого дивного в цьому немає: судячи з усього, тріо репетирувало в танцзалі багато годин поспіль, і всі троє добряче виснажені напруженою працею. Шанувальники, що не впізнали на фото Тіну Кароль, дуже емоційно прокоментували цей знімок.

"На Тіну взагалі не схожа дівчина", "Це не Тіна!", "Тіна не схожа на себе", "Хіба це Тіна?", - відгукнулися вони в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль в незвичайному для неї образі недавно з'явилася і на презентації колекції туфель. Зірка була в довгій шубі і з хусткою на голові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ