Today.ua

Вакарчук розплакався під час виступу на вокзалі у Львові: “Один зі знакових концертів у моєму житті“

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук влаштував імпровізований концерт на залізничному вокзалі у Львові. Прямо просто неба музикант виконав близько десятка своїх хітів. Під час виконання пісні "Не твоя війна" артист не стримав сліз.

Святослав Вакарчук, який від початку війни вже дав не один концерт для українських бійців, волонтерів і просто для громадян, розповів, що не планував цього концерту. Просто дізнався, що на вокзалі у Львові встановили піаніно, і вирішив заспівати одну зі своїх пісень, а заразом і поспілкуватися з людьми, які щогодини прибувають до Львова з евакуаційними поїздами.

Проте одна пісня перетворилася на цілий концерт. Слухачі, які переважно були представлені біженцями, що опинилися на вокзалі саме в той час, тісним колом оточили артиста. Вони підспівували Вакарчуку та знімали його на відео. Під час виконання пісні "Не твоя війна" артист не зміг стримати сліз. А наприкінці виступу Святослав Вакарчук разом із усіма присутніми заспівав гімн України. Артист каже. що за напруженням емоцій це був один із двох знакових концертів у його творчому житті. Перший – відбувся на Майдані у 2013 році.

"Це один з найбільших знакових концертів у моєму житті. Ось я можу сказати, що концерт на площі 2013 року в грудні, пам'ятаєте, коли там прийшло 200 тисяч людей, і ось концерт, маленький цей концерт, вони мені за відчуттям, в пам'яті у мене будуть на одному рівні", - поділився музикант.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук показав рідкісне фото, на якому він знятий разом зі своїм молодшим братом Олегом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ