Today.ua

“Ви загроза для всього суспільства“: Камалія показала розстріляних коней і звернулася до росіян

Співачка Камалія після звільнення Бучі нарешті змогла приїхати до стайні, де під час війни залишилися її коні. Артистка на своїй сторінці в Instagram показала моторошне відео, на якому видно, що окупанти залишили по собі. Камалія разом зі своєю командою евакуювала сім коней, які залишилися живими.

"Полюбуйтеся, що свині рашафашисти, залишили після себе! Вони напевно звикли так жити, в чистоті і порядку, їм жити мабуть якось незвично?!! Антихрести, горіть ви в пеклі! Тут ви побачите фото моїх розстрільних коней. Знайте, зомбовані росіяни, це зробили ваші уїбки, а не наша армія! І ці фото та відео не фейк! Це реальність! Вам немає місця на нашій планеті! Ви загроза і бур'ян для всього суспільства!", - написала Камалія.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kamaliya (@kamaliyaofficial)

Камалія подякувала всім жителям Бучі, Ірпеню та Гостомелю, які по можливості годували голодних коней та притулили деяких з них на своїх дворах. Завдяки цьому тварин вдалося врятувати. На жаль, кількох кількох коней зі стайні "КСК Буча" було розстріляно.

"Спасибі жителям міст, Гостомель, Ірпінь, Буча, Ворзель, за їхню чуйність і добросердечність, адже багато хто з вас підгодовували голодних коней, деякі прихистили у себе на території приватних будинків і брали активну участь у пошуку господарів! Попереду ще багато роботи, але разом ми сила і опора кожному! Ніколи ще так Україна не була єдиною, як сьогодні! Перемога за нами! Тому що сила і правда з нами! Слава Україні! Героям Слава! Все буде Україна!", - написала Камалія.

Раніше Камалія показала своїх брата та батька, які потрапили під блокаду Чернігова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ