Рибні котлети із секретним інгредієнтом: рецепт ситної та корисної страви на обід чи вечерю

Автор: Лобанова Єлизавета

Котлети – це універсальна страва до будь-якого гарніру. Їх можна готувати з м'яса, риби, з додаванням грибів, гречки, рису, сиру та інших інгредієнтів. Якщо ви хочете нагодувати свою сім'ю ситним обідом або вечерею, тоді пропонуємо приготувати рибно-картопляні котлети. До них можна подати легкий салат, і ваша сім'я буде сита.

Рибні котлети із секретним інгредієнтом: рецепт ситної та корисної страви на обід чи вечерю - today.ua

Рибно-картопляні котлети

Інгредієнти:

  • філе риби – 500 г
  • картопля – 8 шт.
  • яйця – 1 шт.
  • борошно - 2 ст. л.
  • чорний мелений перець – щіпка.
  • сіль за смаком – щіпка.

Рибні котлети із секретним інгредієнтом: рецепт ситної та корисної страви на обід чи вечерю Поріжте філе риби, посоліть, поперчіть. Рибу для котлет найкраще брати білу морську. Ідеально підійдуть мінтай, тріска, хек, пангасіус.

Очистіть картоплю і натріть на великій тертці. Трохи посоліть.

Популярні зараз

Названо тарифи на газ з 1 травня: інформація від усіх постачальників

У Нафтогазі зробили заяву з приводу масштабної аварії на газопроводі: що буде з постачанням газу

Українці зможуть повернути частину грошей, витрачених на оплату комунальних послуг

Україна збила бомбардувальник Ту-22М3 за допомогою унікальної української розробки

Яйце збийте вінчиком.

З риби сформуйте котлети, обваляйте їх у борошні, потім занурте в яйце, обліпіть картоплею і починайте смажити на сковороді.

Готуйте котлети з обох боків до появи пікантної скоринки. Панірування котлет вийде дуже смачним.

Якщо ви хочете, щоб ваші котлети були більш однорідної консистенції, можна пропустити через м'ясорубку рибне філе разом з картоплею, смаженою цибулею та зеленню. Потім збити яйце і сформувати котлети із цього фаршу. Перед жаркою такі рибні котлетки можна обваляти в панірувальних сухарях.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, що додати у фарш котлети по-київськи, щоб начинка не випливала.