Котлети – це універсальна страва до будь-якого гарніру. Їх можна готувати з м'яса, риби, з додаванням грибів, гречки, рису, сиру та інших інгредієнтів. Якщо ви хочете нагодувати свою сім'ю ситним обідом або вечерею, тоді пропонуємо приготувати рибно-картопляні котлети. До них можна подати легкий салат, і ваша сім'я буде сита.
Рибно-картопляні котлети
Інгредієнти:
- філе риби – 500 г
- картопля – 8 шт.
- яйця – 1 шт.
- борошно - 2 ст. л.
- чорний мелений перець – щіпка.
- сіль за смаком – щіпка.
Очистіть картоплю і натріть на великій тертці. Трохи посоліть.
Яйце збийте вінчиком.
З риби сформуйте котлети, обваляйте їх у борошні, потім занурте в яйце, обліпіть картоплею і починайте смажити на сковороді.
Готуйте котлети з обох боків до появи пікантної скоринки. Панірування котлет вийде дуже смачним.
Якщо ви хочете, щоб ваші котлети були більш однорідної консистенції, можна пропустити через м'ясорубку рибне філе разом з картоплею, смаженою цибулею та зеленню. Потім збити яйце і сформувати котлети із цього фаршу. Перед жаркою такі рибні котлетки можна обваляти в панірувальних сухарях.
Смачного!
Раніше повідомлялося, що додати у фарш котлети по-київськи, щоб начинка не випливала.