Деякі господині додають у борщ несподівані інгредієнти, і смак їхньої страви виходить неймовірно насиченим. Якщо основні інгредієнти борщу відомі кожному, то зі спеціями, що посилюють смак овочів, можна експериментувати. Найпростішим підсилювачем смаку є цукор.
Якщо ви раніше варили борщ без додавання цукру, спробуйте зробити ось що. Під час приготування бурякової засмажки додайте на сковороду столову ложку цукру та добре перемішайте його. Цукор розчиниться і буряк карамелізується.
Головне, не переборщити. Це стосується всіх інгредієнтів борщу. Усього однієї маленької ложки буде достатньо, щоб ваш борщ став смачнішим, ніж зазвичай.
Не варто забувати і про те, що в борщі обов'язково має бути характерна кислинка, тому цукор не повинен перебивати смак інших інгредієнтів.
Якщо ви використовуєте готову заправку для борщу, до її складу вже може входити цукор, тоді додатково підсолоджувач додавати не потрібно.
Раніше повідомлялося, як приготувати смачний зелений борщ із кропивою та яйцем.