Today.ua

Сергій Лазарєв на Балі покуштував вареники, назвавши їх “російською“ стравою

Російський співак Сергій Лазарєв відпочиває зараз на Балі, звідки публікує фото і відео в своєму Instagram. Днями артист розмістив Stories, в якому показав свій сніданок на індонезійському острові. Лазареву подали вареники зі сметаною, і артист назвав їх "російською" традиційною стравою, чим обурив деяких підписників.

"Той випадок, коли після кількох тижнів на Балі так скучили по російському традиційному сніданку, що замовили собі вареники. Вони офігенно смачні. Хто б міг подумати, що на Балі можна поїсти такі вареники", - заявив Сергій Лазарєв, поїдаючи вареники.

Публікація Сергія Лазарєва викликала негативну реакцію деяких підписників. Серед фанатів артиста є і громадяни України, які обурилися тим, що він назвав українську національну страву "російською". Це не єдина страва, яке викликає суперечки між українцями і росіянами. Нещодавно стало відомо про те, що Міністерство культури і інформаційної політики України запросило у ЮНЕСКО можливість закріпити за різновидом супу на основі буряка статус культурної спадщини України.

Сергій Лазарєв вже завершує свою відпустку і опублікував фінальний пост, в якому написав, що запам'ятає цю поїздку назавжди.

"Назавжди запам'ятаю цю поїздку ... випадковості невипадкові ... я на багато подивився іншими очима! Спасибі, сподіваюся довше зберегти цю гармонію і в галасливій Москві ...", - сказано в публікації Лазарєва.

Раніше повідомлялося, що співачка Ані Лорак, яка вже більше шести років проживає в Москві і не виступає в Україні, раптово повернулася до Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ