Шарлотка з черствого хліба: простий рецепт частування на час війни

Автор: Лобанова Єлизавета

З хліба, що вже почав черствіти, можна приготувати шарлотку. Йдеться про той самий улюблений багатьма десерт. У воєнний час страву готують з тих інгредієнтів, які є в наявності. Якщо вдома закінчилося борошно, приготувати тісто можна із сухарів чи хліба.

Шарлотка з черствого хліба: простий рецепт частування на час війни - today.ua

Шарлотка із черствого хліба

Інгредієнти:

  • черствий білий хліб – 300 г,
  • яйця – 2 шт.,
  • яблуко - 1 шт.
  • молоко - 50 мл
  • кориця - за смаком,
  • цукор - за смаком

Шарлотка з черствого хліба: простий рецепт частування на час війни У миску розбиваємо яйце, збиваємо його вилкою, змішуємо з молоком.

Черствий хліб нарізаємо на середні шматочки, вмочаємо їх у яєчно-молочну суміш і викладаємо на дно форми для випічки, змащеною вершковим маслом або олією. Основа для шарлотки готова.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Потім миємо та чистимо яблука, вирізаємо з них серцевину. Нарізаємо яблука тонкими скибочками, посипаємо цукром та корицею.

Викладаємо шар яблук, зверху шар хліба, змоченого в яєчно-молочній суміші. За наявності цукру, зверху ще посипаємо яблука цукром.

Розігріваємо духовку до 200 градусів. Ставимо форму з шарлоткою в духовку та випікаємо пиріг приблизно 10-15 хвилин. Подавати пиріг краще в охололому вигляді.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, які продукти потрібно їсти для підтримки енергії та здоров'я у воєнний час.

Головне