Що додати в ліниві голубці замість капусти: перелік інгредієнтів для приготування смачної страви

Автор: Лобанова Єлизавета

Приготування традиційних голубців із капусти та м'яса займає багато часу. Якщо вам хочеться приготувати щось схоже, не витративши при цьому півдня, слід звернути увагу на ледачі голубці. Особливість цієї страви в тому, що вона подається у вигляді запіканки.

Що додати в ліниві голубці замість капусти: перелік інгредієнтів для приготування смачної страви - today.ua

Найчастіше ліниві голубці готують у формі тефтелей або котлет. Але є ще один швидший спосіб насолодитися смаком голубців – зробити запіканку.

Ліниві голубці

Інгредієнти:

  • фарш – 500-700 г
  • твердий сир – 100 г
  • цибуля – 2 шт
  • рослинна олія – 0,5 ст. л.
  • сметана – 2-3 ст. л.

Що додати в ліниві голубці замість капусти: перелік інгредієнтів для приготування смачної страви М'ясо та цибулю перекрутіть через м'ясорубку. Фарш можна брати і магазинний, найкраще курячий.

Популярні зараз

Названо тарифи на газ з 1 травня: інформація від усіх постачальників

У Нафтогазі зробили заяву з приводу масштабної аварії на газопроводі: що буде з постачанням газу

Українці зможуть повернути частину грошей, витрачених на оплату комунальних послуг

Україна збила бомбардувальник Ту-22М3 за допомогою унікальної української розробки

Капусту можна натерти на тертці та додати у фарш. Також можна не класти капусту, а використати інший інгредієнт – помідори. Пропустіть через м'ясорубку свіжі чи заморожені помідори. Якщо їх немає, то додайте у фарш 1 ст. ложку томатної пасти.

Покладіть рис та спеції до решти інгредієнтів. Форму для запікання змастіть олією, викладіть наші ліниві голубці.

Зверху змастіть страву сметаною, попередньо змішаною з подрібненим кропом та томатним соусом.

Випікайте запіканку з голубців у духовці за температури 180 градусів 25-30 хвилин.

Натріть сир на тертці, посипте голубці і відправте в духовку ще на 5-10 хвилин.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, які інгредієнти потрібно додати до голубців, щоб вони не розвалювалися і вийшли соковитими.