Що можна приготувати з пожовклого сала, яке довго зберігається в холодильнику

Автор: Лобанова Єлизавета

Сало часто зберігається у холодильнику по кілька місяців. Якщо про нього забути і дістати через півроку, то продукт може мати нетоварний вигляд. Зокрема, сало з часом жовтіє, але це не означає, що його більше не можна використовувати в їжу.

Що можна приготувати з пожовклого сала, яке довго зберігається в холодильнику - today.ua

Чим довше сало лежить у холодильнику, тим воно стає жовтішим. Вживати таке сало в їжу можна. Але потрібно розуміти, що смак та аромат такого сала будуть не такі, як у свіжого.

Щоб повторно використати сало, можна дати йому друге дихання, пропустивши через м'ясорубку.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Таке сало можна сміливо додавати в борщ, використовувати як смалець. Зберігайте сало у скляній банці, додавши до нього часник, і трохи посоливши. Також можна розтерти сало та порізаний часник у ступці, і у вас вийде намазка на бутерброди. Що можна приготувати з пожовклого сала, яке довго зберігається в холодильнику Щоб сало не псувалося, його потрібно правильно зберігати у холодильнику. Сало швидко вбирає неприємні запахи камери або виражені аромати делікатесів, тому кожен шматок потрібно щільно загорнути в пергамент, газету або тканину, потім у харчову плівку або поліетиленовий пакет, і зберігати в холодильнику в дальньому ящику. Якщо сало законсервувати, або закоптити холодним або гарячим способом, воно зберігатиметься довше.

Популярні зараз

Коли закінчиться війна в Україні: прогноз російського математика

Кейт Міддлтон показала рідкісне фото молодшого сина у день його народження

Тіна Кароль показала наймодніший тренч весни 2024 року

В Україні стартувала “м'яка“ мобілізація, - Reuters

Раніше повідомлялося, як приготувати сало зі спеціями в домашніх умовах, яке до півроку зберігається у морозилці.