Скільки борошна потрібно додавати в оладки, щоб вони вийшли пишними і не осіли: корисні поради щодо приготування страви

Автор: Лобанова Єлизавета

Оладки - класична страва на сніданок, яку багато хто любить з дитинства. Ідеальні оладки мають приємний вершковий смак, вони пишні та в міру калорійні. Щоб збільшити свої шанси на приготуванні таких оладок, важливо знати правильні пропорції інгредієнтів. Досвідчені господині розповіли, скільки борошна та кефіру потрібно додавати у тісто.

Скільки борошна потрібно додавати в оладки, щоб вони вийшли пишними і не осіли: корисні поради щодо приготування страви - today.ua

Зберегти смак ніжних та повітряних оладок допомагає кефір. Ідеальне співвідношення борошна та кефіру 1:1. Саме за такої пропорції оладки вийдуть пишними і не розтікатимуться по сковороді.

Наприклад, на дві столові ложки борошна потрібно взяти таку ж кількість кефіру. Або якщо ви готуєте оладки на велику родину, можна взяти 200 г борошна та 200 г кефіру. Скільки борошна потрібно додавати в оладки, щоб вони вийшли пишними і не осіли: корисні поради щодо приготування страви

Для початку збийте кефір із яйцем і цукром. Всі інгредієнти для оладок необхідно брати кімнатної температури.

Популярні зараз

Україна цьогоріч може залишитися без врожаю фруктів: в усьому винні бджоли

Українським біженцям у Німеччині скорочують готівкові виплати

Названо пенсії, які отримуватимуть українці з мінімальною та середньою зарплатою

У Раді готують нове підвищення пенсій українців: виплати зростуть до 60% від зарплати

В окремій ємності змішайте соду та просіяне борошно. Потім з'єднайте сухі та рідкі інгредієнти.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Консистенція тіста має нагадувати густу сметану. Смажити оладки слід на попередньо розігрітій сковороді з маслом на середньому вогні з обох боків до утворення рум'яної скоринки. Подаємо оладки зі сметаною. Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати м'ясні оладки із секретним інгредієнтом на обід чи вечерю.