Today.ua

Слава Камінська з “НеАнгелів“ з гумором привітала екс-чоловіка з днем народження

Слава Камінська з "НеАнгелів" 27 лютого привітала з днем народження свого колишнього чоловіка, знаменитого пластичного хірурга Едгара Камінського. Пара розлучилася півтора роки тому і якийсь час не підтримувала стосунки. Але минув час, і Слава з Едгаром зараз спілкуються як старі друзі.

У день народження Едгара Камінського співачка опублікувала пост в Instagram, в якому від імені дітей і себе особисто побажала своєму екс-чоловікові хірургу пацієнток з "великими носами і маленьким бюстом". Почуття гумору у Слави не віднімати, і вона не раз говорила, що батько її двох дітей в шлюбі не завжди адекватно сприймав її гумор.

Зірка "НеАнгелів" в черговий раз подякувала колишньому за двох дітей - сина Леонарда і дочку Лауру. Вона підкреслила, що малюки взяли від татка найкраще.

"Спасибі тобі за мудрість, терпіння і таку чудову спадщину в особі наших двох)) Будь здоровий, успішний і коханий", - написала у привітанні зірка "НеАнгелів".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Слава Камінська (@babaslavka)

На даний час і Слава і Едгар побудували нові стосунки і забули старі образи. Вони як і раніше проводять спільний час з дітьми. Крім того, Слава Камінська не змінює назад прізвище і підтримує прекрасні відносини з колишньою свекрухою Людмилою.

Раніше Слава Камінська натякнула, що отримала пропозицію руки і серця від свого нового коханого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ