Смачно та недорого: як приготувати соковиті печінкові котлети за 20 хвилин

Автор: Леся Ловіцька

Котлети можна готувати не тільки з м'яса, але і з субпродуктів, зокрема з печінки. Для вас ми підготували рецепт ароматної та бюджетної страви, якою можна і пообідати, і повечеряти.

Смачно та недорого: як приготувати соковиті печінкові котлети за 20 хвилин - today.ua

У воєнний період багато господинь задумалися над тим, як смачно і недорого нагодувати сім'ю. Вдамося до хитрощів – і рідні оцінять результати ваших кулінарних старань. Нам знадобляться:

  • 500 г курячої печінки;
  • одна невелика цибулина;
  • 1 яйце;
  • 1-2 столові ложки борошна або манки;
  • сіль та спеції за смаком;
  • свіжа зелень.

За бажанням можна додати трохи перетертої моркви. Потрібно помити та порізати печінку на шматочки. Відправляємо її у м'ясорубку. Додаємо в ємність цибулю, а потім змішуємо з іншими інгредієнтами. Важливо досягти однорідного складу.

Смачно та недорого: як приготувати соковиті печінкові котлети за 20 хвилин

Популярні зараз

Дальнобійники відмовляються виходити в рейси: Україні загрожує продовольча та паливна криза

Колишніх цін більше немає: в Україні подорожчали однокімнатні квартири

Оголошено евакуацію Вовчанська: у ЦПД оцінили шанси ворога дійти до Харкова

В Україні з 1 червня для власників електромобілів запровадять новий тариф

Для паніровки можна використовувати як муку, так і манку. Розжарюємо сковороду, наливаємо вдосталь рослинної олії: котлети повинні тушитись в ній, а не пригорати.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Для дієтичного варіанту котлети запечемо. Вистилаємо форму пергаментом і готуємо їх в духовці 20 хвилин при 180 градусах.

Дізнайтеся, як приготувати рибні котлети із сардини і тунця.