Today.ua

Смачно та недорого: як приготувати соковиті печінкові котлети за 20 хвилин

Котлети можна готувати не тільки з м'яса, але і з субпродуктів, зокрема з печінки. Для вас ми підготували рецепт ароматної та бюджетної страви, якою можна і пообідати, і повечеряти.

У воєнний період багато господинь задумалися над тим, як смачно і недорого нагодувати сім'ю. Вдамося до хитрощів – і рідні оцінять результати ваших кулінарних старань. Нам знадобляться:

За бажанням можна додати трохи перетертої моркви. Потрібно помити та порізати печінку на шматочки. Відправляємо її у м'ясорубку. Додаємо в ємність цибулю, а потім змішуємо з іншими інгредієнтами. Важливо досягти однорідного складу.

Для паніровки можна використовувати як муку, так і манку. Розжарюємо сковороду, наливаємо вдосталь рослинної олії: котлети повинні тушитись в ній, а не пригорати.

Для дієтичного варіанту котлети запечемо. Вистилаємо форму пергаментом і готуємо їх в духовці 20 хвилин при 180 градусах.

Дізнайтеся, як приготувати рибні котлети із сардини і тунця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ