Котлети можна готувати не тільки з м'яса, але і з субпродуктів, зокрема з печінки. Для вас ми підготували рецепт ароматної та бюджетної страви, якою можна і пообідати, і повечеряти.
У воєнний період багато господинь задумалися над тим, як смачно і недорого нагодувати сім'ю. Вдамося до хитрощів – і рідні оцінять результати ваших кулінарних старань. Нам знадобляться:
- 500 г курячої печінки;
- одна невелика цибулина;
- 1 яйце;
- 1-2 столові ложки борошна або манки;
- сіль та спеції за смаком;
- свіжа зелень.
За бажанням можна додати трохи перетертої моркви. Потрібно помити та порізати печінку на шматочки. Відправляємо її у м'ясорубку. Додаємо в ємність цибулю, а потім змішуємо з іншими інгредієнтами. Важливо досягти однорідного складу.
Для паніровки можна використовувати як муку, так і манку. Розжарюємо сковороду, наливаємо вдосталь рослинної олії: котлети повинні тушитись в ній, а не пригорати.
Для дієтичного варіанту котлети запечемо. Вистилаємо форму пергаментом і готуємо їх в духовці 20 хвилин при 180 градусах.
Дізнайтеся, як приготувати рибні котлети із сардини і тунця.