Смачний кабачковий рулет з начинкою із сиру та ковбаси: рецепт літньої закуски

Автор: Лобанова Єлизавета

Сезон кабачків скоро підійде до завершення, а значить потрібно встигнути приготувати ті страви, які не встигли спробувати протягом літа. Якщо з рагу, кабачковою локшиною і оладками знайомі вже всі, то смачний рулет з кабачків з додаванням ковбаси і м'якого сиру пробували лише одиниці. Така страва відмінно підійде в якості закуски на пікнік, або може замінити будь-який інший прийом їжі.

Смачний кабачковий рулет з начинкою із сиру та ковбаси: рецепт літньої закуски - today.ua

Кабачковий рулет з начинкою із сиру та ковбаси

Інгредієнти для рулету:

  • кабачки - 500 г;
  • яйця - 4 штуки;
  • сир моцарелла - 100 г;
  • пучок кропу
  • сіль
  • перець

Інгредієнти для начинки:

  • ковбаса - 300 г;
  • вершковий сир - 200 г.

Смачний кабачковий рулет з начинкою із сиру та ковбаси: рецепт літньої закуски Кабачок натираємо на крупній тертці, додаємо дрібку солі і залишаємо на 5 хвилин, щоб овоч пустив сік. Зайву рідину потім віджимаємо і зливаємо, видаляємо все насіння.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

В окрему миску вбиваємо яйця, додаємо перець і добре перемішуємо інгредієнти.

Додаємо в кабачкове тісто натертий на крупній тертці сир і дрібно нарізаний кріп. Сюди ж відправляємо віджаті кабачки і добре перемішуємо.

На застелене пергаментом деко тонким шаром викладаємо овочеву масу. Випікаємо 20-30 хвилин при температурі 180 °C.

Рулет залишаємо на 10-15 хвилин остигати, потім змащуємо його вершковим сиром і викладаємо зверху кружечки ковбаси. Акуратно скручуємо рулет, ставимо його в холодильник мінімум на 1 годину.

Начинки для кабачкової рулету можна брати різні. Це можуть бути гриби, готовий м'ясний фарш, овочі, сири. Якщо ви вирішите приготувати кабачковий рулет з напівтвердими сирами типу чеддер, тоді сформований рулет варто відправити на 10-15 хвилин в духовку, щоб начинка розтанула.

Подавати рулет можна порційно на тарілці, розрізавши його на маленькі рулетики.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати пишні і ніжні сирники з кабачками і зеленню.

Головне