Сезон кабачків скоро підійде до завершення, а значить потрібно встигнути приготувати ті страви, які не встигли спробувати протягом літа. Якщо з рагу, кабачковою локшиною і оладками знайомі вже всі, то смачний рулет з кабачків з додаванням ковбаси і м'якого сиру пробували лише одиниці. Така страва відмінно підійде в якості закуски на пікнік, або може замінити будь-який інший прийом їжі.
Кабачковий рулет з начинкою із сиру та ковбаси
Інгредієнти для рулету:
- кабачки - 500 г;
- яйця - 4 штуки;
- сир моцарелла - 100 г;
- пучок кропу
- сіль
- перець
Інгредієнти для начинки:
- ковбаса - 300 г;
- вершковий сир - 200 г.
Кабачок натираємо на крупній тертці, додаємо дрібку солі і залишаємо на 5 хвилин, щоб овоч пустив сік. Зайву рідину потім віджимаємо і зливаємо, видаляємо все насіння.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
В окрему миску вбиваємо яйця, додаємо перець і добре перемішуємо інгредієнти.
Додаємо в кабачкове тісто натертий на крупній тертці сир і дрібно нарізаний кріп. Сюди ж відправляємо віджаті кабачки і добре перемішуємо.
На застелене пергаментом деко тонким шаром викладаємо овочеву масу. Випікаємо 20-30 хвилин при температурі 180 °C.
Рулет залишаємо на 10-15 хвилин остигати, потім змащуємо його вершковим сиром і викладаємо зверху кружечки ковбаси. Акуратно скручуємо рулет, ставимо його в холодильник мінімум на 1 годину.
Начинки для кабачкової рулету можна брати різні. Це можуть бути гриби, готовий м'ясний фарш, овочі, сири. Якщо ви вирішите приготувати кабачковий рулет з напівтвердими сирами типу чеддер, тоді сформований рулет варто відправити на 10-15 хвилин в духовку, щоб начинка розтанула.
Подавати рулет можна порційно на тарілці, розрізавши його на маленькі рулетики.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати пишні і ніжні сирники з кабачками і зеленню.