Смажена картопля - універсальний і улюблений багатьма гарнір, який є не найкориснішим, але точно одним із найсмачніших. Додати пікантності картоплі допоможе соус, який для багатьох стане відкриттям. Навіть якщо ви не фанат азіатської кухні, то вам припаде до душі незвичайний спосіб приготування картоплі із соєвим соусом та аджикою.
Смажена картопля з азіатським соусом
Інгредієнти:
- картопля;
- соєвий соус;
- паприка;
- суха аджика;
- часник;
- перець чилі;
- кукурудзяний крохмаль;
- рослинна олія.
Картопля потрібно натерти на тертці для корейської моркви тонкою та дрібною соломкою.
Просушіть картоплю за допомогою паперових рушників. Потім посипте копченою паприкою, сухою аджикою та кукурудзяним крохмалем. Ретельно перемішайте картоплю зі спеціями руками.
Популярні зараз
Українці зможуть повернути частину грошей, витрачених на оплату комунальних послуг
Україна збила бомбардувальник Ту-22М3 за допомогою унікальної української розробки
Обурені діями уряду словаки зібрали гроші на снаряди для ЗСУ
Смажити картоплю можна як на сковороді, так і у фритюрі (не більше 40 секунд).
Подрібніть часник та перець чилі. Додайте пару ложок рослинної олії і полийте цією сумішшю готову картоплю. Потім збризкайте зверху соєвим соусом.
Подавайте таку картоплю на гарнір до будь-якої м'ясної страви, або як закуску до пива.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як швидко приготувати хрусткі картопляні зрази на обід чи вечерю.