Today.ua

Смажена картопля з пікантним азіатським соусом: рецепт ситного гарніру за 15 хвилин

Смажена картопля - універсальний і улюблений багатьма гарнір, який є не найкориснішим, але точно одним із найсмачніших. Додати пікантності картоплі допоможе соус, який для багатьох стане відкриттям. Навіть якщо ви не фанат азіатської кухні, то вам припаде до душі незвичайний спосіб приготування картоплі із соєвим соусом та аджикою.

Смажена картопля з азіатським соусом

Інгредієнти:

Картопля потрібно натерти на тертці для корейської моркви тонкою та дрібною соломкою.

Просушіть картоплю за допомогою паперових рушників. Потім посипте копченою паприкою, сухою аджикою та кукурудзяним крохмалем. Ретельно перемішайте картоплю зі спеціями руками.

Смажити картоплю можна як на сковороді, так і у фритюрі (не більше 40 секунд).

Подрібніть часник та перець чилі. Додайте пару ложок рослинної олії і полийте цією сумішшю готову картоплю. Потім збризкайте зверху соєвим соусом.

Подавайте таку картоплю на гарнір до будь-якої м'ясної страви, або як закуску до пива.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як швидко приготувати хрусткі картопляні зрази на обід чи вечерю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ