Today.ua

Стрижка Аврора 2021 - стильна зачіска без чубчика для тонкого волосся

Стрижка Аврора стала популярною завдяки своїй універсальності. Ця багатошарова зачіска ідеально підходить власницям тонкого та ослабленного волосся. Аврора чудово виглядає на волоссі різної довжини та підходить жінкам різного віку. Ми розглянемо декілька варіантів цієї стрижки, щоб ви могли обрати один на свій смак.

Аврора на коротке волосся

Стрижка Аврора ідеально виглядає на короткому прямому волоссі, а от власницям кучерявих локонів краще від неї відмовитися. Ця зачіска виглядає пишною і об’ємною. Вона омолоджує дам старшого віку та додає серйозності жінкам помолодше.

Аврора на середнє волосся

Середня довжина волосся - ідеальная основа для стрижки Аврора. Зовні ця стрижка чимось схожа на драбинку, але у неї немає такої чіткої межі між шарами, вони плавно переходять з однієї зони в іншу, поступово додаючи довжину. Відсутність чубчика не псує цю зачіску, адже у неї і так є своя форма, яка довго тримається, поки волосся відростає.

Аврора на довге волосся

Власниці довгого волосся можуть обирать цю стрижку, лише якщо їх волосся здорове та густе. В інакшому випадку на довгих пасмах перукарю буде не просто створити потрібну текстуру по всій довжині. У цієї стрижки майже відсутня густота на кінчиках, тому чим довше волосся, тим більш це буде помітно. Плюсом стрижки Аврора є те, що її не потрібно кожного дня укладати.

Раніше повідомлялося, яка універсальна стрижка на осінь не вимагає укладання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ