Today.ua

Стрижка каскад з чубчиком: головні переваги та різновиди зачіски для жінок після 40 років

Каскад - це універсальна зачіска на будь-яку довжину та тип волосся. Вона личить всім жінкам. Особливу популярність каскад завоював у жінок середнього віку, які хочуть виглядати молодшими. Ця зачіска підкреслює всі сильні сторони жіночої зовнішності і чудово виглядає з будь-яким кольором волосся.

Каскад змінює жіночий образ на краще. Тонке волосся, завдяки каскаду, знову стає об'ємним і красивим, хвилясті локони - набувають форми, густе волосся стає ще більш привабливим.

Каскад не потребує щоденного укладання, у чому ще одна перевага даної стрижки. Також вам не потрібно ходити часто до перукаря, щоб підрівнювати кінчики та форму. Каскад завжди можна відростити в іншу зачіску, при цьому загальна форма не псує краси образу. Каскад стрижуть на будь-який тип обличчя. Зачіска має кілька різновидів. Найпопулярніші - каскад із чубчиком, каскад із градуюванням та асиметричний каскад.

Класичний каскад підходить для довгих і середніх локонів і добре виглядає з прямим і косим чубчиком. Жінки після 40 років дедалі частіше обирають асиметричний каскад. Така стрижка допомагає сховати вади обличчя. Можна стригти каскад як із чубчиком, так і без нього. Асиметрія найкраще поєднується з косим або рваним чубчиком.

Каскад із градуюванням жінки після 40 років обирають досить часто. Ця стрижка пожвавлює тонкі та неживі пасма і надає образу елегантності.

Раніше повідомлялося про особливості та різновиди модної стрижки британка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ