Today.ua

Стрижка “метелик“ на довге волосся - ідеальна зачіска на осінь та зиму для створення об'єму

Стрижка "метелик" - ідеальна зачіска для власниць довгого волосся, які люблять збирати локони. Навіть у випадку із зібраним волоссям, з такою зачіскою будь-яка дівчина буде виглядати як після перукарні.

"Метелик" - багатошарова стрижка. Локони стрижуться таким чином, що найкоротші пасма знаходяться біля підборіддя, а довжина залишається за бажанням. Якщо зібрати волосся за допомогою шпильок, то все буде виглядати так, начебто стрижка насправді коротка. Тому якщо ви хочете поекспериментувати і подивитися на себе зі сторони з коротким волоссям, то "метелик" дасть таку можливість.

Головна перевага даної зачіски - вона надає волоссю об'єму. Восени і взимку, коли волосся починає тьмяніти і йому не вистачає вітамінів, це особливо актуально. Тому якщо ви ще не сходили до перукаря цієї осені, то саме час зробити це вже зараз. Стрижка "метелик" створює ілюзію косого чубчика. Зовні зачіска нагадує каскад. Вона не вимагає особливого догляду і красиво виглядає як на рівному, так і на хвилястому волоссі.

Стрижка "метелик" дозволяє кардинально змінювати зачіски у будь-який час доби. Наприклад, вранці ви можете просто розчесати своє волосся і сміливо йти на роботу чи навчання. А ввечері за допомогою невидимок можна зробити коротку об'ємну зачіску, сховавши кінчики волосся під крила метелика. Раніше повідомлялося про жіночі стрижки з трендовим чубчиком-завіскою, які увійшли в моду цієї осені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ