Today.ua

Стильні укладки для волосся під час відпустки на морі: ТОП-3 модні ідеї

Солона морська вода пошкоджує і сушить волосся, але кожній дівчині під час відпустки хочеться виглядати доглянуто і красиво. Ми розповімо, як доглядати за волоссям влітку і які зачіски можна швидко зробити, коли волосся ще мокре, але його хочеться привести до ладу.

Не секрет, що волосся після моря обов'язково потрібно змивати від солі під проточною водою. Якщо волосся довге і важке, краще його сушити у високому хвості або пучку, щоб потім на сухому волоссі залишився об'єм.

Кучеряве волосся, яке може стати ще більш сухим при контакті з сонцем і морем, потрібно добре зволожувати, наносячи на нього інтенсивний кондиціонер після пляжу. Для коротких стрижок солону воду можна використовувати, як засіб для укладання. Просто проведіть пальцями по волоссю і трохи його розпушіть. Ефект мокрого волосся на відпочинку як ніколи виглядає природно і доречно.

Високий пучок

Ця зачіска стильно виглядає як на сухому, так і на вологому волоссі. Стилісти також рекомендують використовувати влітку додаткові аксесуари у вигляді стрічок або хусток. Пучок можна робити злегка недбалим. Перевага літніх зачісок якраз в тому, що вони не повинні виглядати ідеально. Пучок може бути як низьким, так і високим. Все залежить від довжини волосся і вашого бажання.

Кінський хвіст

Високі кінські хвости в моді для будь-яких літніх образів - як на пляж, так і на дискотеку. З цією зачіскою можна використовувати безліч аксесуарів: від обідків до масивних гумок і хустинок. З легкою літньою сукнею ця зачіска буде виглядати дуже жіночно.

Коси

Якщо у вас довге волосся, заплетіть собі пару кіс, які можна вдень зібрати, а ввечері розпустити. Варіантів зачісок з косами дуже багато. Можна зробити легку недбалу косу, колоски, тощо. На більш короткому волоссі можна заплести косичку з верхніх пасом, залишивши локони на скронях.

Раніше повідомлялося про інші модні літні зачіски, які підійдуть на кожен день для будь-якого типу волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ