Today.ua

Таїсія Повалій виконала українську пісню на Дні Перемоги у російському Кремлі: відео

Таїсія Повалій виступила на святковому концерті, присвяченому Дню Перемоги у РФ. Співачка виконала українську "Пісню про рушник".

Народна артистка України напередодні розважила російську публіку. Таїсія у білій сукні вийшла на сцену Кремлівського палацу, прикрашеному георгіївськими стрічками. Вони, нагадаємо, заборонені в Україні.

Відео із виступу розлетілося в інтернеті. Багатьох шокував вчинок Повалій, яка не висловилася щодо нападу Росії на рідну країну. Колеги поп-зірки з шоу-бізнесу розкритикували її поведінку.

Телеведуча Маша Єфросиніна висловилася однією з перших. "Я в розгубленості: не можу зрозуміти, яка ганьба ганебніша. Виступ Таїсії Повалій з українською піснею сьогодні на телеканалі росія чи упороті святкування Дня перемоги росіян?" - Написала вона в соцмережі. Співачка Оля Цибульська поцікавилася, як такі зірки "у вовка очі позичають". Музикант MELOVIN назвав вчинок Таїсії верхом цинізму: "Пластика таки впливає і на мозок. Від Таї мракобіс".

Телеведуча Катя Осадча нагадала про актуальність позбавлення громадянства. Син Повалій прокоментував виступ матері. Денис заявив, що не має до цього жодного відношення. "Не треба про маму сюди, гаразд? Це зовсім окрема її історія, і я не маю до неї відношення", - запевнив чоловік.

Раніше стало відомо, де зупинився син Повалій з дружиною та сином, і як йому вдалося перетнути кордон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ