Today.ua

Тіна Кароль на “Голосі країни-11“ по-новому заспівала свій популярний хіт з вокалістом з Марокко

Шостий випуск популярного вокального шоу "Голос країни-11" приніс телеглядачам чимало сюрпризів, серед яких був виступ вокаліста з Марокко. Нарам Мумні приїхав підкорювати українську сцену і зіркових суддів своїм співом. Під час "сліпих прослуховувань" марокканець виконав хіт "Desert Rose" Stinga.

На чарівний голос Нарама обернулися всі судді, але виконавець обрав команду Тіни Кароль. Крім того, він запропонував Тіні виконати разом її україномовний хіт "Закрили твої очі". Артистка з радістю погодилася на таку пропозицію. Глядачі були в захваті від такого дуету і після їх виступу в залі "Голосу країни" зазвучали гучні оплески.

Також під час останнього ефіру в команду Тіни Кароль потрапив колишній учасник "Голосу країни" Денис Потреваєв, який в четвертому сезоні брав участь у батлі з Микитою Алексєєвим, більш відомим як співак ALEKSEEV, і програв йому.

"Шість років тому я вже був учасником шоу« Голосу країни »та брав участь в баттлах разом з Микитою Алексєєвим. На жаль, я не пройшов далі. Дуже часто мені кажуть: дивись яка кар'єра зараз у Микити, і чому тобі не вдалося стати відомим музикантом. я завжди відповідаю, що напевно так і повинно було бути. У мене є відчуття, що зараз мені є що сказати на проекті. Довгих шість років я чекав цієї «перезавантаження» і вважаю, що мій час настав. я точно готовий почати свій «зоряний» шлях ", - розповів Денис.

Денис виконав пісню Селін Діон «All by myself», і до нього повернулися всі судді, але він обрав своїм наставником Тіну Кароль.

Раніше Оля Полякова заявила, що Тіна Кароль використовувала її для піару своєї нової пісні "Скандал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ